vineri, 26 aprilie, 2024

Ce se intampla cu fetita Biancai si a lui Victor Slav, dupa ce acestia s-au despartit

Distribuie:

Publicat:

Vestea ca Bianca si Victor Slav s-au despartit a luat prin surprindere multa lume, insa nu si pe ei, care par ca-si stapanesc foarte bine emotiile dupa ce au luat aceasta decizie. Fetita celor doi insa va fi, probabil, cea mai afectata.

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu! Cei doi s-au despartit, lucru confirmat inclusiv de faptul ca pe conturile personal de socializare nu au mai postat, de ceva timp, nicio fotografie in care apar impreuna.

In acest weekend, Bianca a ales sa petreaca pe litoral, la Mamaia, in compania unei prietene. Nici urma de Victor Slav. Blonda si-a luat, insa, si fiica. Chiar si asa, Bianca Dragusanu s-a distrat de minune si nu a parut deloc afectata de faptul ca nu mai formeaza un cuplu cu vedeta de la Kanal D.

Un lcuru este cert pana acum. Fetita se afla acum cu Bianca si probabil tot in custodia ei va ramane majoritatea timpului, mai ales ca mama ei o ajuta inca de cand a nascut.

S-au casatorit in 2013, dar au divortat!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu si-a schimbat statusul relatiei pe Facebook, unde a aparut „casatorita”. Tatal fiicei sale insa nu are nimic trecut pe pagina contul personal de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img