vineri, 29 martie, 2024

Ce se intampla cu Michael Schumacher, la patru ani de la accident

Distribuie:

Publicat:

Au trecut patru ani de zile de cand pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un accident in timp ce se afla la schi, iar acum noi informatii ies la iveala despre starea de sanatate a acestuia.

Viata lui Michael Schumacher s-a schimbat dramatic in urma cu mai bine de trei ani, pe 29 decembrie 2013. Desi familia a incercat sa pastreze detaliile despre starea de sanatate a acestuia secreta, in presa au circulat informatii. 
 
Ultimele arata, insa, ca fostul pilot de Formula 1 se afla in locuinta sa din Lake Geneva (Elvetia), ajutat de o adevarata armata de medici, iar conform presei germane, el poate respira singur si isi misca mana, dar nu poate merge si nici nu poate comunica.
 
Chiar si asa, insa, familia nu-si pierde speranta si spera la un micracol: "Corinna (sotia lui – n.r.) si copiii spera la o minune medicala". 

Michael Schumacher a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013. In varsta de 48 de ani, pilotul de Formula 1 s-a ranit grav la cap dupa ce a cazut la schi, iar multe luni a fost in coma. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img