vineri, 26 aprilie, 2024

Ce se intampla daca iei pastile pentru cresterea sanilor

Distribuie:

Publicat:

Marirea sanilor poate fi tentanta pentru orice femeie care isi doreste un piept generos, iar suplimentele care promit acest lucru sunt la indemana, in comparatie cu interventiile chirurgicale. Daca esti interesata de achizitionarea unor pastile pentru cresterea sanilor, ar trebui sa te informezi intai despre efectele negative pe care le pot avea asupra organismului tau. Cu siguranta nu te-ai gandit la ele atunci cand ai auzit ca sunt naturale, plantele fiind ingredientele principale, insa lucrurile stau cu totul altfel.

Pastilele pentru marirea sanilor pot avea efectele dorite in cele din urma, insa acestea nu se mentin permanent, ci doar pentru o perioada scurta de timp. In plus, acestea nu ofera aceleasi rezultate pentru fiecare femeie care le ia si din nefericire, ai putea sa ai parte mai mult de efectele negative, decat de cele la care visezi.  Mai jos ai o lista cu cele mai intalnite efecte adverse ale pastilelor pentru cresterea sanilor. Interactiunea cu anumite tratamente: anumite ingrediente din pastilele pentru marirea sanilor pot sa scada eficienta tratamentului pe care il urmezi, ceea ce iti poate crea probleme. Unii specialisti spun ca ele pot scadea si eficienta anticonceptionalelor.

Cancerul mamar: fitoestrogenii si angelica chinezeasca sunt considerate suspecte atunci cand se deschide subiectul despre sanatatea sanilor, iar cancerul mamar este cea mai mare teama. Cresterea in greutate este un alt dezavantaj cu care te poti confrunta dupa administrarea pilulelor pentru crestere sanilor. Multe femei s-au plans dupa ce au consumat pilule pentru cresterea sanilor, deoarece s-au confruntat cu iritatii si mancarimi ale pielii, care nu s-au vindecat cu usurinta. Alte efecte nefaste provocate sunt: sensibilizarea pielii la soare, durerile de cap, insomniile, spasmele musculare si chiar afectarea ficatului.

Prin urmare, administrarea pastilelor pentru cresterea sanilor presupune asumarea unor riscuri pentru sanatatea ta, in special daca nu consulti un specialist inainte. Desi consideri ca aceste pilule sunt biletul tau spre un piept generos, trebuie sa stii ca sanatatea ta este mult mai importanta si ca esti frumoasa oricum

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img