vineri, 29 martie, 2024

Ce se intampla in aceste momente cu trupul lui Mihai Constantinescu

Distribuie:

Publicat:

Artistul a ajuns de urgenta la spital, pe data de 13 mai. De atunci se afla internat la Spitalul Floreasca, unde e in coma de 44 de zile.

Mihai Constantinescu nu mai are sanse sa isi revina. Specialistii sustin ca, desi are un puls stabil, artistul nu va mai fi ca la inceput. Un medic sustine ca, daca s-ar trezi din coma, cantaretul ar fi alt om. Creierul lui nu va mai fi niciodata la fel.

Dupa cele trei stopuri cardio-respiratorii, creierul lui Mihai Constantinescu a fost grav afectat. Pentru a fi fost salvat, era nevoie ca resuscitarea lui sa fie facuta pana in cele 10 minute fatale. Daca era resuscitat la 5 minute de la stopul cardio-respirator facut acasa, avea sanse sa isi revina.

Mihai Constantinescu nu mai are sanse sa isi revina

„Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile”, a declarat medicul cardiolog Stefan Dragulescu.Daca iese din coma, Mihai Constantinescu are 1% sanse sa duca o viata normala. In plus, specialistii cred ca, daca si-ar reveni, ar putea suferi si o hemoragie cerebrala.

„Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a completat specialistul.

Simona Scrier a cerut donatii de sange

„Ar fi bine sa venim mai des sa donam sange pentru cei care au nevoie, nu neaparat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos ca s-au mobilizat artistii pentru a dona sange. Sa vina toti sa doneze sange, nu neaparat pentru Mihai, multi bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Vestile pot fi si mai bune daca ne rugam in continuare si suntem alaturi de el”, a declarat aceasta, conform Romania TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img