sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce se intampla in corpul tau daca bei apa cu lamaie timp de o saptamana. Efectele sunt miraculoase

Distribuie:

Publicat:

Iarna poate fi o perioada destul de dificila din punct de vedere al sanatatii, avand in vedere vremea rece si cazurile de gripa frecvente. Cu toate acestea, exista remedii naturale care pot intari sistemul imunitar si pot aduce beneficii vizibile pentru organism.

Unul dintre cele mai cunoscute "trucuri" este apa cu lamaie, care se pare ca are o multime de calitati atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete.

Iata ce se intampla in corpul tau daca bei apa cu lamaie dimineata, timp de o saptamana: 

1. Imbunatateste aspectul pielii. Vei observa ca secretia de sebum se va regla, iar tenul tau va fi mult mai luminos si catifelat.

2. Combate respiratia urat mirositoare. Datorita continutului ridicat de acid citric, apa cu lamaie consumata dimineata ajuta la diminuarea bacteriilor din cavitatea bucala.

3. Diminueaza balonarea. Apa cu lamaie este un diuretic natural care ajuta digestia si combate balonarea. Vei observa ca te vei simti mult mai bine, iar metabolismul tau va fi mai rapid.

4. Ajuta la cresterea consumului de lichide. Vei observa ca apa cu lamaie iti va produce mai repede senzatia de sete si te va ajuta astfel sa consumi mai multe lichide.

5. Combate acneea. Daca suferi de aceasta afectiune a pielii vei observa o imbunatatire o imbunatatire a aspectului tenului si echilibrarea secretiei de sebum. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img