vineri, 26 aprilie, 2024

Ce se intampla in Elvetia, cu Regele Mihai: Situatia in care se afla Casa Regala

Distribuie:

Publicat:

Regele Mihai trece printr-o situatie extrem de dificila! Monarhul se afla in stare grava, dupa ce a fost operat de doua tipuri de cancer. In ultimele zile, starea sa de sanatate s-a inrautatit, astfel ca Principesa Margareta si Principele Radu Duda au mers in Elvetia, pentru a-i fi alaturi. Potrivit unor surse de la Casa Regala, starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat. Majestatea sa mananca si comunica, transmite Antena 3. Principesa mostenitoare, Margareta, si Principele Radu au fost surprinsi in timp ce se intorceau cu plasele pline la resedinta regala.

Consilierul Regelui Mihai: “Sunt ultimele ore sau zile in viata ale Majestatii Sale, Regele! Este destul de trist si ingrijorator”. Sunt momente critice la resedinta Regelui Mihai din Elvetia. Maiestatea sa Regele este in stare grava. Michael Flaks, consilierul Majestatii Sale, spune ca sunt ultimele ore sau zile din viata Regelui Mihai. “Este destul de trist si ingrijorator pentru ca Majestatea Sa este intr-o stare de sanatate precara de doi, trei ani. Insa, am inteles ca sunt ultimele ore sau zile in viata ale Majestatii Sale, Regele”, a desclarat Flaks. Ieri, la doar o ora dupa ce Regele Mihai a fost impartasit, Principele dezmostenit Nicolae ar fi incercat sa ajunga cu forta la capataiul bunicului sau, dar Casa Regala i-a interzis sa-l vada.

 “Ma intristeaza profund si nu inteleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma impiedica sa imi vad bunicul si de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra in acest joc murdar." spunea fostul principe Nicolae

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img