vineri, 29 martie, 2024

Ce se intampla in organism daca mananci zilnic FAGURE

Distribuie:

Publicat:

Mestecand zilnic fagure rezultat din ceara de albine, nu faceti nimic altceva decat sa va introduceti compusi biologici activi in organism precum si extrem de multavitamina A. Fagurele de miere mestecat, pe langa faptul ca iti va oferi o imunitate extrem de puternica, acesta iti va curata dintii, iti va dezinfecta cavitatea bucala, iti va vindeca gingiile inflamate si te va ajuta la eliminarea tartrului.

Fagurele de miere contine compusi utili care sunt prezenti in toate celelalteproduse apicole la un loc. Fagurele de miere are efecte pozitive asupra cailor respiratorii. Deoarece bolile cailor respiratorii sunt legate de tulburarea metabolismului si lipsei unor nutrienti, acest produs iti va aduce intreg aportul de nutrienti de care vei avea nevoie pentru a face fata oricaror boli.

Fagurele de miere este un instrument excelent pentru tratarea racelilor. Se recomanda sa se mestece fagure de miere timp de o ora in fiecare zi. Dupa mestecare, ceara rezultata se poate arunca, sau se poate inghiti, aceasta fiind destul de benefica in cazul bolilor de stomac. Faceti tratamentul timp de 3-4 zile pana cand raceala va fi eliminata.

Cea mai buna modalitate de intarire a organismului cu fagure de miere, este mestecarea unui fagure zilnic cate 30 de minute, timp de 30 de zile, de maxim 2 ori pe an. Este de preferat sa se faca acest tratament de intarire a organismului inainte de sezonul rece cat si la terminarea lui. Urmand acest tratament, va garantez ca nu veti mai sti ce este aceea o viroza sau raceala pentru mult timp.

S-a demonstrat faptul ca persoanele care au consumat regulat faguri de miere, inca din copilarie, destul de rar au suferit de boli. Fagurii de miere mestecati zilnic vor intari imunitatea cailor respiratorii , lucru ce va dura cel putin patru ani.

Mestecatul fagurilor de miere este recomandat persoanelor care sufera de parodontita si sangerare gingivala. De asemenea, acest produs este foarte benefic atunci cand vine vorba de consolidarea gingiilor si eliminarea tartrului.Mestecati fagure de miere timp de 7 zile si va asigur ca veti scapa de tartru iar gingiile dumneavoastra vor fi mult mai sanatoase.

sursa: secretele.com, Cristian Iacov

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img