marți, 19 martie, 2024

Ce se mai vinde in Barlad? Un hoit ! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Barladenii sunt extrem de ingeniosi. O simpla privire aruncata pe site-ul de socializare dezvaluie acest lucru. Unui domn ii decernam premiul intai si coronita la capitolul originalitate. Intr-o lume in care, fiecare, vinde cam tot ce ii prisoseste acesta s-a apucat de comert. Vinde hoit din 2004 cu doar 1000 de lei. Nu-i asa ca V-a starnit interesul pentru a citi continuarea? Ei bine, este vorba despre un ” cadavru de masina din 2004, are defect motorul” si lista de ” calitati” a autovehiculului nu se opreste aici. Dar va lasam pe dumneavoastra sa cititi continuarea!                                                                     

In schimb, un alt domn ne ofera serviciile dumnealui. ” Transportam persoane , colete si auto pe platforma direct la adresa clientului, la preturi avantajoase”. Asadar, cu acest barladean avem sansa vietii noastre: sa calatorim pe platforma pana la noi acasa. Asta da, aventura!      
                                 
Unii mai lipsesc de la orele de limba romana , dar isi doresc un ” leptop miar fi de trebuinta”. Noi iti sugeram sa incepi cu gramatica, si dupa aceea poate vei primi si laptop-ul.                       
                   
Dar ce faci cand esti singur? Exista si aici solutii- postezi un anunt la matrimoniale. Si ce anunt! Romantic, nu avem ce sa-i reprosam! ” Vreau sa stii ce-i aia eleganta. Vreau sa fii senzuala, nu vulgara. Vreau sa Bati cu pumnul in masa cand intrec masura”. Omul e numai bun de insurat, asa ca amatoarele pot sa-l contacteze! 

autor: Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img