joi, 28 martie, 2024

Ce se întamplă, cand combinați sfecla roșie, morcovul și merele? Doar un pahar de suc distruge

Distribuie:

Publicat:

Când eram mici, bunica ne hrănea cu multă sfeclă roșie. Ea spunea: Mâncați mai multă sfeclă roșie. Ea conține într-atât de multe vitamine, încât nicio boala nu vă va atinge! Cu toate acestea, ea ne pregătea o salată de sfeclă cu gust îngrozitor. Evident, după ce mâncăm câteva linguri, o împingeam cât mai departe, în colțul opus al mesei. Dacă bunica noastră dragă ne-ar fi pregătit suc de sfeclă roșie, probabil ne-am fi schimbat atitudinea față de această legumă. Însă pe atunci încă nu existau storcătoare, iar sănătatea bunicii nu-i permitea să sufere ore întregi, storcând manual sucul.

Acum știm cât este de mare influența sfeclei roșii asupra organismului și o consumăm de minim 2 ori pe săptămână.

Pe lângă aceasta, zilnic pregătim și bem suc de sfeclă roșie, mere și morcovi. Acest cocktail a căpătat denumirea „Băutura magică”, datorită nenumăratelor beneficii, pe care le oferă corpului și creierului. Băutura respectivă a fost inventată de fitoterapeuții chinezi, care au descoperit că ea contribuie chiar și la vindecarea cancerului pulmonar. Într-adevăr, acesta este un întreg pahar de sănătate! Medicii și nutriționiștii recomandă folosirea multor băuturi folositoare, însă niciuna nu funcționează într-atât de impecabil, precum acest suc-minune. Ca să-l pregătiți, aveți nevoie de numai 3 ingrediente și un storcător. Dacă nu aveți un storcător la îndemână, puteți să pășați ingredientele cu un blender puternic, după care să strecurați compoziția obținută printr-o strecurătoare și să consumați lichidul rezultat. Dacă doriți ca sucul să aibă o consistență mai lichidă, diluați piureul cu apă sau suc de portocale.

Ingrediente:

un mar mare si suculent;

2 morcovi mici;

o sfecla mica (cruda).

Mod de preparare:

Spalati foarte bine fructele si sfecla rosie. Curatati-le de coaja. Marul nu trebuie curatat.
Indepartati cotorul si semintele marului. Apoi taiati toate ingredientele in cubulete.
Puneti-le in storcator. Daca utilizati blenderul, adaugati un pahar de apa.
Puteti sa asezonati sucul preparat cu miere sau suc de lamaie. Consumati-l imediat sau pastrati-l pana a doua zi — la frigider, intr-un borcan inchis ermetic.

Consumati „Bautura magica” cel putin o dată pe zi, preferabil pe stomacul gol. Beți-o cu aproximativ 60 minute înainte de micul dejun. O puteți bea și seara, însă neapărat pe nemâncate. Dacă suportați bine consumul acestei băuturi, urmați o cură de 30 zile, luați o pauză de 2 săptămâni, după care continuați să o folosiți.

Beneficiile, pe care sfecla roșie le oferă organismului uman, sunt colosale. Ea este mai valoroasă decât multe suplimente alimentare, însă costa mult mai puțin.

Furnizează vitaminele și mineralele necesare organismului.

Încetinește procesul de îmbătrânire.

Contribuie la apariția rumenirii sănătoase a obrajilor.

Îmbunătățește vederea și întărește mușchii oculomotori.

Îmbunătățește activitatea cerebrală și memoria.

Normalizează activitatea organelor interne.

Combate bolile.

Reduce inflamația.

Contribuie la reducerea kilogramelor în plus.

Curată sângele și întreg organismul.

Elimină mirosul neplăcut din cavitatea bucală.

Tratează durerile de gât.

Ameliorează spasmele musculare.

Întinerește pielea și luptă cu defectele tegumentare.

Ameliorează durerile menstruale.

Această băutură minunată este absolut naturală și nu conține niciun fel de ingrediente nocive. De aceea, ea nu provoacă reacții adverse. Sucurile de legume și fructe au proprietăți tămăduitoare! După cum vedeți, consumul sucului din sfecla roșie, morcovi și mere contribuie la menținerea stării de sănătate. Cel mai mare avantaj al acestei băuturi este combaterea afecțiunilor oncologice. De fapt, europenii utilizează sfecla roșie pentru tratarea tumorilor încă din cele mai vechi timpuri. Cercetările au arătat că această legumă conține un flavonoid, care frânează creșterea tumorilor maligne. Sucul acestei rădăcinoase roșii este bogat în fier. Ea participă la regenerarea celulelor sangvine și oxigenarea celulelor. Respirația celulară ucide celulele tumorale maligne. Astfel, nu mai așteptați! Includeți această băutură delicioasă și nutritivă în meniul dumneavoastră cotidian. Care sucuri de fructe și legume vă plac cel mai mult? Răspundeți-ne prin comentarii și distribuiți acest articol prietenilor vostri!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img