News Flash:

Ce se va intampla cu manualele scolare! Anunt de ULTIMA ORA 

14 Decembrie 2017
438 Vizualizari | 0 Comentarii

Manualele de baza vor fi disponibile in format PDF si digital interactiv, pe platforma manuale.edu.ro, a fost anuntul ministrului Educatiei Nationale, Liviu Pop.

"Avem pe ordinea de zi proiectul legii manualului scolar. In principiu, acest proiect de lege prevede existenta unui singur manual de baza pentru fiecare programa scolara a elevilor din invatamantul preuniversitar de stat si particular. Ministerul, alaturi de Centrul National de Evaluare si Examinare si Institutul de Stiinte ale Educatiei, se obliga in a pune pe platforma manuale.edu.ro toate aceste manuale de baza in format PDF si digital interactiv, traduse in toate limbile minoritatilor, iar la cererea invatatorului/ profesorului, alaturi de elev si parinte, se pot tipari aceste manuale prin grija Editurii Didactice si Pedagogice", a declarat Pop, la inceputul sedintei de Guvern.

Potrivit realitatea.net, premierul Tudose i-a spus ironic ministrului Educatiei: "Sa dea Dumnezeu sa functioneze. Ati vazut ca inca mai sunt reminiscente cu manualul de a V-a".


pdf liviu pop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0893 (s) | 35 queries | Mysql time :0.028759 (s)