miercuri, 17 aprilie, 2024

Ce se va intampla la pomana de 40 de zile a lui Marcel Toader: „Va fi petrecere”

Distribuie:

Publicat:

Apropiatii lui Marcel Toader au dezvaluit cum va fi pomana de 40 de zile de la moartea afaceristului. Diana Bisinicu, una din cele mai bune prietene ale fostului jucator de rugby a spus ca familia se gandeste sa si-l aminteasca pe Marcel cu veselie, caci lui nu i-ar fi placut sa ii vada tristi.

Petrecere la pomana lui Marcel Toader, anunta Diana Bisinicu

„Marcel Toader nu s-a plans niciodata de nimic. Era un barbat puternic si plin de viata. De aceea, noi, cei care l-am cunoscut, am luat decizia ca pomana de 40 de zile sa fie un altfel, una asa cum i-ar fi placut lui sa fie”, a declarat Diana Bisinicu pentru wowbiz.ro.

„Vom face o pomana care sa fie pe placul lui Marcel Toader. Vom aduce muzica, lautari, va fi o petrecere asa cum i-ar fi placut nasului meu sa fie. Lui ii placea viata, ii placea sa se distreze, sa faca un gratar, sa danseze. Asa va fi, va fi una care sa fie fix dupa sufletul lui. Normal, vom fi doar cei din familie, amicii lui apropiati, cei car el-au cunoscut cu adevarat”, a mai spus Bisinicu.

Toader a murit pe 3 august in urma unui infarct

Marcel Toader s-a stins din viata pe 3 august in urma unui infarct miocardic. Fostul sot al Gabrielei Cristea avea probleme cardovasculare de mai multa vreme, insa a tinut secret acest lucru. Omul de afaceri nu a vrut sa ii impovareze pe cei din jur cu necazurile sale, chiar daca nu ii era bine deloc.

Afaceristul a mai facut un infarct in urma cu 7 ani de zile, pe vremea cand era cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea. Omul de afaceri a fost inmormantat in comuna sa natala din judetul Constanta alaturi de tatal sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img