vineri, 29 martie, 2024

Ce sportivi a mai antrenat Darren Cahill, australianul care va reveni langa Simona Halep

Distribuie:

Publicat:

Darren Cahill va deveni de la 1 ianuarie noul antrenor al Simonei Halep, conform anunţului dat joi de constănţeancă, pe o reţea de socializare, anunță MEDIAFAX.

Australianul care a dus-o pe primul loc mondial şi s-a retras în noiembrie anul trecut pentru a-şi dedica timpul familiei e considerat de specialişti drept unul dintre cei mai buni tehnicieni din sportul alb. Cu un studiu al elevilor excelent, Cahill a reuşit de-a lungul anilor să scoată cea mai bună versiune din fiecare tenismen pe care l-a avut sub aripă. ProSport îţi prezintă câteva nume care au strălucit sub glasul echilibrat al australianului în vârstă de 53 de ani. Agassi a fost cel mai bătrân număr 1 din istorie în 2003, la 33 de ani, record doborât abia 15 ani mai târziu de Roger Federer.

Lleyton Hewitt – cel mai tânăr număr 1 din istoria ATP (20 de ani – 19 noiembrie 2001 – 27 aprilie 2003)

Andre Agassi – al doilea cel mai bătrân număr 1 din istoria ATP (33 de ani – 16 iunie 2003 – 7 septembrie 2003)

Ana Ivanovic – într-un program pus la punct de compania Adidas

Simona l-a cunoscut pentru prima dată şi a început să lucreze cu Cahill tot în cadrul unui program construit de nemţii de la Adidas. După ce s-a despărţit de concernul german, care i-a fost partener tehnic timp de trei ani, Simona a semnat la începutul lui 2018 cu americanii de la Nike, deşi a mai fost dorită de Lacoste şi FILA.

Într-o reacţie pentru ProSport oferită azi, Ilie Năstase îl caracteriza pe Darren Cahill: "E cel mai bun antrenor din lume". Nasty are un respect deosebit şi pentru Daniel Dobre, omul care a stat alături de Simona în ultimul an, inclusiv la Wimbledon, dar consideră că Darren e cel mai potrivit om în acest moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img