vineri, 29 martie, 2024

Ce spun astrele pentru ziua de joi,4 august

Distribuie:

Publicat:

 Berbec
Te impotmolesti in tot felul de sarcini banale care iti ocupa cea mai mare parte a zilei. Rezista si progreseaza. Vor veni si zile mai interesante.

Taur
Primesti vesti bune si, pe masura ce iti creste increderea de sine, incep sa se rezolve si problemele pe care le aveai. Pot intra si niste bani!

Gemeni
Debordezi de optimism si entuziasm, azi. Ai muncit mult pentru visele tale, in ultima vreme, iar acum roadele vin ca o avalansa. Bucura-te de ele.

Rac
Se iveste oportunitatea unei calatorii, ceea ce inseamna ca va trebui sa jonglezi putin cu angajamentele personale. Te remarci la locul de munca.

Leu
Ti se propun sarcini noi, iar rasplata, desi modesta, nu este de neglijat. Tine cont ca in perioada urmatoare oportunitatile se vor rari.

Fecioara
Urmatoarea perioada poate fi una plina de satisfactii, atata timp cat lucrezi in echipa. Nu refuza un parteneriat, daca ti se propune.

Balanta
Iei decizii importante, legate de bani, si, daca mergi pe primul instinct, este posibil sa iti iasa totul de minunte. Nu e rost de indecizii.

Scorpion
Un cunoscut vrea sa te implice intr-o afacere si iti prezinta oferta ca una de nerefuzat. Atentie in ce te bagi. Daca nu te pricepi, mai bine spune nu.

Sagetator
Apar oportunitati noi de a te remarca in domenii ce implica socoteli. La pachet vin si oferte care s-ar putea lasa cu rasplati financiare.

Capricorn
Iti descoperi calitati de bun vorbitor. Fie ca explici planurile pe care le ai, fie ca descalcesti probleme, te descurci admirabil.

Varsator
Ti se pun in brate o multime de sarcini care, la prima vedere, par de nerezolvat. Priveste-le ca pe o oportunitate. Succesul e dupa colt.

Pesti
O zi foarte agitata, in care solicitari legate de afaceri iti ocupa toata ziua. Te descurci admirabil, insa oboseala isi va spune cuvantul. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img