joi, 28 martie, 2024

Ce spun vecinii despre Cristina Țopescu? Prezentatoarea le-a vorbit despre planurile pentru 2020

Distribuie:

Publicat:

Luminița, vecina Cristinei Țopescu, a spus că fosta jurnalistă nu era vizitată de rude. în ultimul timp. „Era o femeie foarte retrasă”, le-a declarat Luminița jurnaliștilor. Femeia a dezvăluit că, în ultima conversație avută cu Cristina Țopescu, pe 21 decembrie, aceasta i-a spus ce planuri avea pentru 2020. Mi-a spus că vrea să își cumpere un teren în afara Bucureștiului, unde să trăiască liniștită”, a declarat Luminița.

„Am sunat-o, înainte de sărbători, și am rugat-o să se uite și pe la mine acasă (vecina era plecată în concediu, n.r.). Întotdeauna îmi răspundea la telefon sau, dacă nu îmi răspundea, îmi scria pe WhatsApp că este ocupată și că mă sună după ce termină”, a adăugat vecina.

Cristina Țopescu, o carieră de invidiat

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Cristina Ţopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Cristina Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică.

La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

„Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img