marți, 19 martie, 2024

Ce spune Bianca Dragusanu despre faptul ca ar fi fost batuta de Alex Bodi

Distribuie:

Publicat:

Vestea ca Bianca Dragusanu ar fi fost batuta de Alex Bodi a socat pe toata lumea. Reactiile nu au intarziat sa apara si fiecare si-a spus parerea cu privire la aceasta situatie. Dupa ce Spynews a reusit sa vorbeasca, cu Alex Bodi, iata ca acum avem parte si de reactia blondinei. Dupa ce a fost acuzat de violenta domestica la adresa sotiei sale, Alex Bodi a vorbit pentru Spynews despre cele intamplate. Sotul Biancai Dragusanu a explicat clar ca nu se pune problema de asa ceva, pentru ca nu-i sta in caracter. El este un barbat care nu ar indrazni vreodata sa dea intr-o femeie, iar reactia Biancai Dragusanu confirma acest lucru.

Blondina a plecat in acest weekend la munte, acolo unde a fost protagonista unei sedinte foto de senzatie. Imaginile au ajuns pe retelele sociale, insa ceea ce ne-a atras atentia a fost descrierea pe care Bianca Dragusanu a adaugat-o fotografiilor. ''Un milion de motive pentru a zambi'', a scris Bianca Dragusanu pe Instagram. Astfel, nu purem decat sa intelegem ca intre cei doi soti lucrurile merg cum nu se poate mai bine, iar relatia lor este una frumoasa, chiar daca este cu nabadai, asa cum chiar Alex Bodi a recunoscut.

"Nu stiu de unde sunt aberatiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat ca am strans-o de gat? Era obosita, o dureau picioarele, la 8 dimineata se trezeste sa-si schimbe buletinul, prietena ei trebuia sa plece la aeroport dimineata. Din contra, eu voiam sa o iau in brate. De ce nu au povestit ca am luat-o in brate pana la masina? O sa iau avocat si o sa plateasca fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzatii care mi se par penibile. Sunt acuzatii nefondate. Nu exista sa-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii nostri. Cand am iesit s-a vazut ca am iesit normal", a spus Alex Bodi.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au casatorit pe 1 august, iar evenimentul a luat pe toata lumea prin surprindere, asta pentru ca focoasa blondina nu a spus nimanui nimic legat de planurile sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img