vineri, 19 aprilie, 2024

Ce spune Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Basescu, dupa ce «si-a aruncat» iubita din masina

Distribuie:

Publicat:

“Incurcate sunt caile amorului”! Asta ne poate spune si Bogdan Ionescu (39 de ani), fostul ginere al lui Traian Basescu. Tanarul om de afaceri nu are deloc parte de liniste dupa ce, la finele anului trecut s-a despartit de fotomodelul Maria Grigoriu, iar recent a avut parte de o cearta de pomina cu noua cucerire, focoasa brunetaSofia Meraki.

Tipete, lacrimi, certuri si, la final, el-plecand cu masina, ea-lasata in strada, in rochie mini si incaltata cu cizme cu toc, in plina noapte, in plin ger. Scena s-a petrecut recent intre Bogdan Ionescu, alias Syda, si noua lui iubita, Sofia Meraki, si a fost fotografiata de paparazzi de la cancan.ro. Bruneta, alaturi de care Bogdan si-a petrecut Sarbatorile si vacanta de iarna in Poiana Brasov, a ramas plangand in plina strada, pana cand a reusit sa gaseasca un taxi si sa scape de situatia jenanta.

Contactat de Click!, Bogdan Ionescu ne-a marturist ca nu mai exista cale de impacare intre ei. Ba mai mult, in aceste momente isi doreste sa se bucure de liniste si de iubire din partea familiei, semn ca nu prea ii mai arde de fete. “Regret ce s-a intamplat, nu trebuia sa se termine asa! Pot sa spun «nu faceti ca mine». Este o relatie care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar liniste”, a declarat Syda pentru Click!

Bogdan Ionescu are o viata animata de cand a divortat de Elena Basescu, fiica cea mica a lui Traian Badescu (n.r au fost casatoriti 3 ani, pana in septembrie 2016). Chiar daca au decis sa o ia pe drumuri separate, cei doi au ramas in relatii bune de dragul celor doi copii minunati pe care ii au impreuna, Sofia Anais (5 ani) si Traian Junior (3 ani).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img