marți, 19 martie, 2024

Ce spune Calin Popescu Tariceanu despre ultimul sondaj

Distribuie:

Publicat:

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, confirma informatiile conform carora in teritoriu s-au demarat sondaje prin care se masoara atat candidatii pentru alegerile europarlamentare cat si o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale. ”Pot sa confirm ca am hotarat sa facem niste sondaje si am decis sa vedem cum stau candidatii nostri in teritoriu.

Acest sondaj trebuie privit cu o relevanta relativa in ceea ce priveste candidatura la prezidentiale. Eu nu m-am decis daca sa candidez la prezidentiale si daca voi dori sa candidez, nu voi face acest anunt acum pentru ca este prea devreme. Mai mult ma intereseaza perfomanta Guvernului si a administratiei locale, in perspectiva alegerilor europarlamentare”, sustine Calin Popescu Tariceanu.

CITESTE SI: Calin Popescu Tariceanu, in doliu: ''Bunul si apropiatul meu prieten…''

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante, anuntand ca prietenul sau apropiat, Herbert Stein, a murit.

„Bunul si apropiatul meu prieten, Herbert Stein, a plecat dintre noi! Un om de o calitate exceptionala, cu o experienta de viata cum rar poti intalni, la care am apreciat intotdeauna felul de a fi, simpatic, comunicativ, primitor ca gazda, gata oricand sa te ajute cu un sfat, bazat pe intelepciunea sa nativa. Era un om spiritual si dotat cu o minte ascutita cum rar intalnesti! Ne-am cunoscut la inceputul anilor ‘90 cand a poposit in Romania in calitate de importator oficial al grupului Fiat si a desfasurat cu pasiune o activitate de pionierat intr-o piata a automobilului care abia se aseza. A fost unul dintre fondatorii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile – APIA, care a avut un rol major in organizarea si structurarea acestui domeniu. Societatea pe care a creat-o si condus-o vreme de 20 de ani – Auto Italia – a fost si a ramas o prezenta de referinta si un actor important. Ne-a legat o frumoasa prietenie. I-am purtat mult respect si admiratie pentru ceea ce a reusit ca intreprinzator. I-am ascultat, nu o data, povestea vietii si a familiei sale. O viata aproape ca o aventura, marcata de tragedia celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dar si de renasterea Europei rasaritene. Imi voi aminti de el intotdeauna cu placere pentru firea sa optimista, vesela si iubitoare de viata. Baietilor lui, Danny si Ricky, precum si sotiei sale, Alba, le transmit sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, scrie Tariceanu, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img