News Flash:

Ce spune Carla's Dreams in legatura cu incidentul de la Targoviste

20 Septembrie 2016
906 Vizualizari | 0 Comentarii
Carla’s Dreams a avut o prima reactie pe pagina de Facebook, cu privire la incidentul de la concertul din Targoviste, unde artistii au refuzat sa mai ramana pe scena, facand cateva precizari importante:

Situatia din Targoviste > precizari:

1. Momente omise de clipul care a circulat online:

a) incercarile multiple de a ne transmite bani in timpul evoluarii pe scena;

b) precizarea publica (la microfon) de a inceta ”exploziile de cash”;

c) accederea unui numar de persoane pe scena;

d) tentativa acestor persoane de a ridica gluga baietilor de pe scena;

e) injuraturile de rigoare;

f) amenintarile de rigoare;

g) overall – situatie de tensionare in continua crestere.
 

2. CSD nu resimte si nu agreeaza aere de ”suprematie artistica” :) vizavi de orice curente muzicale. Afirmatiile potrivit carora ”cineva a fost ofensat de faptul ca i s-au oferit bani” – distorsioneaza fondul problemei. „Aruncarea cu bani” isi are farmecul sau – insa isi are si formatul sau. In caz contrar se transforma in lipsa vadita de respect.
 

3. Inexistenta masurilor minime de asigurare a securitatii/ordinii in timpul unui eveniment – este un viciu fundamental de organizare. Circumstantele de la punctul 1 ne-au facut sa ne convingem ca ne aflam anume intr-o astfel de conjunctura.

Decizia ramanea doar una.

Decizie pe care ne-o asumam.

Este mai bine sa iti asumi cateva comentarii rautacioase acum decat sa te intrebe lumea, in cazul unei dezvoltari nefericite a situatiei: “de ce nu ati oprit concertul daca nu exista securitate si tensiunea crestea?”.

Am mai trecut prin asta si stim despre ce vorbim.

Better safe than sorry.
 

4. Nu vom pune inca accent, ci doar vom mentiona ca din informatiile pe care le-am primit de la mai multe persoane prezente in club in acea seara, spiritele totusi s-au incins si s-a produs un scandal violent, fapt confirmat ulterior si de reprezentantii autoritatilor.
 

5. Referitor la pozitiile expuse de un sir de lideri de opinie. Le intelegem originea. Daca am fi vazut si noi doar informatia difuzata – am fi avut, posibil, aceleasi concluzii.

6. Ne pare foarte rau de pozitia de victimizare aleasa de administratia clubului. In special tentativa de a prezenta problema ”sub unghiul” CSD vs. Invitati, sau CSD vs. Targoviste, Targoviste vs. Alte orase.

O abordare care ne pare a fi perfida.

Targovistenii nu au nicio vina in cele intamplate.

De asemenea, ne pare rau ca modul in care a fost expusa problema de catre reprezentantii clubului a atras atentia publica sub un unghi atat de nefavorabil targovistenilor si Targovistei in general. Apelam la mijloacele de informare care s-au expus asupra subiectului sau au expus acest subiect sa isi revada pozitia vis-a-vis de targovisteni pentru ca astfel de cazuri se intampla in toata Romania si peste tot in lume. Dar problema nu este aceasta, ci atitudinea si organizarea proasta. Ni s-a comunicat ca nu suntem bineveniti in Belvedere Studio, dar, din fericire, Targoviste este mult mai mult decat un club iresponsabil. Si oamenii de acolo sunt mult mai mult decat o atitudine personala a unui individ. Dupa ce doua zile si-au expus isteric punctul de vedere, cenzurand intr-acelasi timp orice alt punct de vedere, inclusiv al persoanelor prezente la eveniment, reprezentantii clubului au decis sa le stearga pe toate.

Dar le puteti vedea mai jos. Mentionam ca in una dintre poze numele si poza de profil sunt blurate, pentru ca persoana este minora.

Speram ca acest post sa intregeasca peisajul intamplarii si sa ofere suficienta claritate atat pentru opinia publica, cat si pentru cei ce s-au expus deja.

P.S. ne pare foarte rau pentru persoanele care au fost nevoite sa asiste la un concert intrerupt.

P.P.S. puteti sa nu faceti print screen la acest post, pentru ca acesta nu va fi sters. Nu vom cenzura comentariile, indiferent ca ne sunt sau nu favorabile. Vor fi cenzurate doar comentariile care contin atacuri la persoana sau referiri nerespectuoase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0944 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024374 (s)