joi, 25 aprilie, 2024

Ce spune Dragnea despre autodenuntul lui GHITA

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca fostul sau coleg de partid Sebastian Ghita sau ”este nebun si isi pune dinamita pe el” cand afirma ca a participat la masluirea raportului de expertiza privind teza de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sau spune adevarul.

”Sunt doua variante. Prima: e nebun, isi pune dinamita pe el si se arunca in aer pur si simplu fara sa aiba niciun fel de proba sau dovada. Sau inventeaza. A doua varianta este cea in care tot ce spune e adevarat si, daca vrea sa mearga pana la capat, toti o sa ne uitam cu atentie”, a declarat Dragnea in cadrul unei emisiuni televizate.

Intrebat daca stia ceva despre acest lucru avand in vedere ca in 2012 era al doilea om in PSD, Dragnea a negat. ”Nu stiu, dar si eu, ca si orice privitor la TV astept cu interes sa vad ce se intampla in continuare.Ca pentru orice cetatean din Romania, institutiile abilitate trebuie sa cerceteze sa ajunga la adevar. Va spun, poate par deplasat, privesc destul de rece acest eveniment, nu ma afecteaza foarte mult. Ma abtin sa spun ce sa cred”, a adaugat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a calificat autodenuntul lui Ghita drept o ”actiune interesanta, spumoasa” si a promis ca daca vreodata va fi intrebat nu o sa aiba nicio ezitare sa contribuie la aflarea adevarului.

Deputatul Sebastian Ghita a depus, marti, la Parchetul General, un autodenunt in care sustine ca, impreuna cu mai multi demnitari ai statului roman, a participat la falsificarea raportului tehnic de expertiza a tezei de doctorat a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img