sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce spune liderul PSD despre reinvestirea lui Kovesi la sefia DNA

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca anuntul ministrului Justitiei in ceea ce priveste continuarea mandatului Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA este “unul firesc” si “desemnarea oficiala va fi fireasca”.

“Este un anunt firesc, l-a si argumentat ministrul Justitiei. Propunerea este fireasca si desemnarea oficiala va fi fireasca”, a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

In opinia sa, reinvestirea Codrutei Kovesi este una din actiunile care “continua intarirea statului de drept in Romania”. “Este nevoie ca in Romania sa existe un stat de drept puternic, pentru ca este unul dintre pilonii de stabilitate pentru aceasta tara, pe langa alti piloni care sunt din alte domenii, aparare, economic, chiar si administrativ. Statul de drept este un pilon important pentru stabilitatea de care avem mare nevoie in aceasta perioada”, a afirmat Dragnea.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat ca legea prevede posibilitatea reinvestirii Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA si ca se gandeste ca “e absolut logic” sa reinvesteasca pe cineva care a avut rezultate cuantificabile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img