marți, 19 martie, 2024

Ce spune tipul de vin despre cea care il consuma

Distribuie:

Publicat:

Fie ca este Merlot ori Pinot, calitatile care o fac pe femeie speciala se regasesc si in vinul ei. Ridicati paharele, fetelor, si vedeti cum va potriviti cu vinul pe care il serviti! 

Pinot Grigio, pentru femei spirituale – Esti o femeie cultivata care are o pasiune pentru calatorii si isi doreste sa atinga cele mai indepartate locuri ale lumii. Reusesti sa creezi cu usurinta o conexiune cu cei din jurul tau prin spiritualitatea ta.

Rosé, pentru atractia petrecerii – Esti definitia „adolescentei”, barbatii nu se pot satura de tine si se ineaca in sarmul tau feminin, esti atragatoare si spumoasa ceea ce te face un oaspete ideal la orice petrecere, iar oamenii se simt bine in preajma ta!

Cabernet Sauvignon…  si ai intotdeauna ultimul cuvant! – Cabernet-ul este completarea perfecta a unei fripturi suculente, iar tu vii intotdeauna in completarea unui barbat „suculent”. Intotdeauna asertiva si directa, conduci discutiile si vrei ca vocea ta sa fie auzita.

Merlot, pentru femei pasionale – Usor de tolerat, un vin asemanator tie, o persoana ce stapaneste minunat arta conversatiei si scapa prin jocuri de cuvinte amuzante din orice situatie. Esti mereu pregatita pentru petrecere, debordezi de senzualitate si esti pasionala precum nuanta Merlot-ului.

Pinot Noir, pentru spirite boeme – Asemenea printeselor Disney, esti eleganta, plina de gratie si intotdeauna fresh, iubesti orasele mici si detesti orasele mari, dar intotdeauna ti-ai dorit sa locuiesti pe malul marii. Dulce precum capsunile, reprezinti mereu o provocare pentru barbatii cu care te intalnesti, deoarece intotdeauna vrei ca totul sa se intample dupa placul tau.

Sauvignon blanc, pentru femeia cu gusturi rafinate – Tu reprezinti culmea rafinamentului, tocurile pantofilor tai nu vor fi niciodata suficient de inalte, precum agenda ta care nu este niciodata indeajuns de plina. Reprezinti femeia Alpha, reusesti sa controlezi mereu fiecare aspect al vietii tale si esti cea mai buna in tot ceea ce faci.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img