sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce spune un preot cunoscut despre relatia cu un barbat infidel

Distribuie:

Publicat:

Fetelor! Sa tineti minte, lipsa de fidelitate a unui barbat se pedepseste cu moartea: trebuie sa dispara din celular, din cultura si din relatie. Sa nu intretineti relatii cu barbati infideli. O femeie infidela cand isi revine in fire e valoroasa, e Maria Magdalena… la barbati dracul e mai profund… Barbatul adevarat este acela care isi tine pantalonii ridicati atunci cand toti ceilalti si-i dau jos.

Dupa ce a castigat finala de la Montreal, duminica, 12 august, Simona Halep, aratandu-se deranjata de mesajul obscene anti-PSD care a fost scandat in timpul partied, a transmis un mesaj in limba romana prin care le-a solcitat celor ce se aflau in tribune si urmareau meciul, sa respecte acel loc. La randul sau, parintele profesor Constantin Necula a reactionat si el in scandalul momentului, intr-un mesaj postat pe pagina Mitropoliei Ardealului, informeaza activnews.ro,

Parintele Constantin Necula a felicitat gestul si curajul Simonei Halep, printr-un mesaj in care lanseaza un indemn la echilibru si la pace. „Nu-i nevoie de injuratura, cand vrei sa spui adevarul. Nu-i nevoie de ura, atunci cand vrei sa spui adevarul, nu e nevoie de injosirea celuilalt, atunci cand vrei sa afli adevarul”, declarat parintele Constantin Necula.

„Ii multumesc Simonei Halep ca a avut curaj sa spuna tare, in limba romana, intr-o capitala sportiva, ceea ce ceilalti nu avem curaj sa va spunem. E deja prea mult, prea obositor… (…) In marea incapere care este Romania, sa ne pastram echilibrul, mai cu seama cei tineri, sa invatam sa ne vorbim frumos, unul celuilalt. Nu-i nevoie de injuratura, cand vrei sa spui adevarul. Nu-i nevoie de ura, atunci cand vrei sa spui adevarul, nu e nevoie de injosirea celuilalt, atunci cand vrei sa afli adevarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img