joi, 25 aprilie, 2024

Ce te face sa plangi, in functie de ZODIE

Distribuie:

Publicat:

Daca ti se intampla sa plangi la fiecare scena emotionanta, s-ar putea ca astrele sa fie de vina. Vezi ce te face sa plangi usor, in functie de zodie.

Berbec

Toata lumea stie cat esti de puternica si de autoritara, dar sub aceasta masca de femeie dura se afla o printesa delicata. Plangi in hohote la finalul fiecarui film romantic, pentru ca ti se pare ca astepti de-o viata printul si la tine nu mai ajunge.

Taur

Familia este cea mai importanta pentru tine, asa ca nu este de mirare ca incepi sa plangi dupa fiecare cearta cu cineva drag. O faci, insa, pe ascuns, pentru ca nu vrei ca ceilalti sa vada ce suflet delicat esti.

Gemeni

Tu plangi de fiecare data cand bei un pic mai mult. Iti aduci aminte ce viata frumoasa ai, cat de bine este sa fii liber, cat de bine te distrezi si plangi de fericire. Ti se intampla sa mai versi cate o lacrima si cand vrei sa ii manipulezi pe ceilalti sa faca cum vrei tu!

Rac

Tu plangi de la lucruri marunte, cum ar fi faptul ca nu ai mai gasit condimentele pe care le doreai tu ca sa-ti iasa friptura delicioasa sau ca nu iti raspunde un amic la telefon. Situatiile grave nu iti provoaca atatea lacrimi, ci te transforma intr-o fiara!

Leu

Esti sigura pe tine si increzatoare, dar tot mai versi cate o lacrima cand simti ca ceilalti nu te intelegi, cand ti se pun limite sau cand esti tradata. Fiind cel mai loial semn zodiacal, nu este de mirare ca te doboara situatiile in care oamenii actioneaza pe la spatele tau, dar iti revii de fiecare data.

Fecioara

Cum cauti mereu perfectiunea, nu te poti abtine sa nu plangi cand nu o gasesti sau cand simti ca nu mai poti fi de folos. Esti coplesita deseori de situatiile stresante si chiar daca nu izbucnesti pe loc in lacrimi, mintea ta zbiara si se zbate.

Balanta

Pe tine te fac sa plangi foarte multe lucruri. Nu iti poti stapani lacrimile cand esti insultata, cand vezi o nedreptate sau cand esti mintita, insa iti revii repede si ai grija ca lacrimile sa nu fi curs in zadar.

Scorpion

Pe tine te intristeaza doar lucrurile serioase, precum o despartire sau disparitia cuiva drag, dar nu vei plange in public niciodata. Lacrimile tale se varsa doar in privat si nimeni nu stie cand te doare.

Sagetator

Esti o optimista recunoscuta, asa ca episoadele tale de plans sunt scurte si rare. Este nevoie de foarte mult ca sa fii afectata. O despartire de cineva drag, ingradirea libertatii, o cearta dureroasa cu un apropiat sunt motive sa versi lacrimi.

Capricorn

Tu porti lumea pe umeri, asa ca nu este de mirare ca este nevoie de foarte mult ca sa plangi. De cele mai multe ori, o faci pentru ca esti foarte stresata sau nu gasesti o solutie la o problema care te macina. Si poate atunci cand colegul de birou este promovat inaintea ta.

Varsator

Esti o altruista si plangi intotdeauna pentru ceilalti. Simti durerea fiecarui om din viata ta, chiar daca incerci sa ascunzi asta.

Pesti

Esti foarte sensibila si plangi la cea mai mica obiectie din partea cuiva. Nu iti este teama sa iti arati emotiile, asa ca nu faci niciun efort sa te abtii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img