marți, 19 martie, 2024

Ce va face Meghan Markle dupa NUNTA! Decizia SOCANTA la care nimeni nu se astepta

Distribuie:

Publicat:

Meghan Markle isi ia in serios noul rol. La putin timp dupa nunta, ea si sotul ei, Printul Harry, vor fi implicati in primele activitati in calitate de sot si sotie.

Acum, Ducesa de Sussex are propria pagina oficiala. Acolo se gasesc informatii despre actele sale caritabile, insa nu se vorbesde pe larg si despre cariera sa.

Site-ul confirma ca ducesa de Sussex va prelua anumite activitati regale. Astfel o va ajuta pe Regina. Se va implica in activitati atat in UK, cat si in afara granitelor.

Ducele si ducesa de Sussex au parasit Windsor dupa nunta pe care au urmarit-o milioane de persoane din toata lumea.

Inca nu a fost conformata destinatia pentru luna de miere. Dar se crede ca va fi Namibia sau Botswana in Africa de Sud. Insa, planurile pentru luna de miere trebuie sa mai astepte. Asta deoarece joi, ducele si ducesa de Sussex trebuie sa mearga la Palatul

Buckingham pentru a sarbatori cea de-a 70-a aniversare a Printului de Wales.

 Primele declaratii ale lui Meghan Markle dupa ce a devenit ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex Meghan Markle a devenit oficial partenera Printului Harry. Fosta actrita din America a intrat in vizorul presei care s-a strecurat la receptia de dupa slujba de la Biserica Sfantul George.

Meghan Markle le-ar fi multumit membrilor Casei Regale pentru ca au primit-o cu bratele deschise. Aceasta i-ar fi multumit in mod special Reginei Elisabeta, despre care se stie ca are o parere foarte proasta despre nevasta nepotului ei.

Totodata, cei Harry si Meghan au dansat pentru prima orara in calitate de soti pe meldia ”I Wanna Dance With Somebody” a lui Whitney Huston.

Putini stiu ca Meghan a fost casatorita inainte sa fie cu Harry, iar apoi a divortat fulgerator. Meghan a fost casatorita cu Trevor Engelson, 41 de ani, un producator de cinema si de televiziune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img