vineri, 29 martie, 2024

Ce vestiare metalice sa alegi, in functie de specificul domeniului tau de activitate?

Distribuie:

Publicat:

Vestiarele metalice reprezinta obiecte de mobilier utilizate cu precadere in domeniile si institutiile care presupun ca angajatii sa poarte o vestimentatie specifica in timpul activitatii profesionale. Daca si tu conduci sau administrezi o astfel de companie, este important sa cumperi produse rezistente si fiabile, care sa fie o investitie profitabila pe termen lung.

In ultimii ani, numarul institutiilor in care angajatii sunt obligati sa poarte o uniforma sau o vestimentatie particulara s-a diversificat: de la unitati medicale si militare la restaurante, mall-uri, firme de paza, ateliere auto, santiere, sali de sport si studiouri de fotografie.

Daca te orientezi catre vestiare metalice de calitate, de la furnizori autorizati si brand-uri recunoscute la nivel international, schimbarea garderobei nu va fi o problema, iar angajatii au garantia ca isi vor gasi hainele in siguranta, exact asa cum le-au lasat.

De altfel, aceste piese de mobilier sunt apreciate in orice mediu in care exista nevoia schimbarii vestimentatiei, depozitarii in siguranta a hainelor sau altor obiecte, dar si accesului facil la acestea, indiferent de domeniul de activitate sau numarul de utilizatori. Totusi, in functie de aceste criterii, exista diferite tipuri de vestiare metalice din care le poti alege pe cele mai potrivite pentru nevoile tale:

1. Vestiare metalice de tip dulap casetat. Acestea sunt recomandate in cazul scolilor sau salilor de sport, intrucat pot "gazdui" articole de forme, dimensiuni si greutati variate, cum ar fi cataloage, harti sau alte materiale didactice, ghiozdane si chiar hainele si incaltamintea de schimb pentru ora de sport. Pentru o utilitate maxima, acestea dispun de sistem de inchidere cu 2 chei, maner prevazut cu spatiu pentru lacat si suport de etichete pe usa.

2. Vestiare metalice cu perete despartitor. Daca ai nevoie sa sortezi hainele curate de cele murdare (spre exemplu, pentru angajatii restaurantelor sau atelierelor auto), aceste piese de mobilier sunt cele mai indicate, intrucat sunt dotate cu un raft in partea superioara, bara pentru umerase si usi dublu ranforsate, cu fante in partea centrala, pentru o ventilatie mai buna.

3. Vestiare metalice cu bancuta. Daca angajatii tai trebuie sa isi schimbe pantalonii sau incaltamintea, este recomandat acest tip de vestiare. Pe langa bancute, acestea mai sunt prevazute si cu bara pentru umerase si carlig, polita in partea superioara, dar si o structura din cadru de teava sudata, cu picioruse din plastic, pentru protejarea parchetului sau a gresiei.

4. Vestiare metalice cu 2 usi Z. Nu in ultimul rand, aceste obiecte de mobilier te ajuta sa economisesti spatiu, fiind prevazute cu doua cusete separate, care pot fi utilizate pentru depozitarea hainelor, incaltamintei, uneltelor, obiectelor personale sau echipamentelor tehnice.

In plus, daca apelezi la un furnizor profesionist, poti personaliza vestiarele metalice comandate cu ajutorul urmatoarelor dotari suplimentare, care te vor ajuta ca activitatile tale sa fie mai rapide, placute si comode: fante de aerisire in acoperis (pentru o circulatie optima a aerului), acoperis inclinat, suport pentru umbrela si vas de colectare a apei, picioare metalice aplicate prin sudura (care te ajuta sa cureti mai usor spatiul de sub dulap) si accesorii suplimentare: bara de haine, polita, agatatori de tip carlig etc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img