vineri, 29 martie, 2024

Cea mai buna bautura pentru afectiunile hepatice

Distribuie:

Publicat:

Sanatatea ficatului tau este esentiala pentru sanatatea întregului organism, iar zerul este un puternic sustinator al sanatatii hepatice. Zerul contine beta-lactoglobulina, aceasta alimentand organismul cu BCAA, un aminoacid extrem de important în tratamentul afectiunilor hepatice avansate. În cazul în care faci sport, încerci sa scapi de kilogramele în plus, sau sa scapi de stresul care te urmareste în mod constant, zerul este solutia perfecta pentru tine, asa ca încearca sa-l încluzi în dieta ta zilnica. Zerul hidrateaza organismul, îi ofera energie si este mult mai bun decat orice alta bautura energizanta din lume.

Zerul este principala materie prima utilizata în productia de proteine, care sunt o importanta parte a dietei fiecarei persoane care depune efort fizic. De asemenea, zerul reduce nivelul zaharului din sange si tensiunea arteriala. Acidul lactic pe care-l întalnim în zer reduce numarul de ciuperci si bacterii de la nivelul tractul intestinal, iar ph-ul scazut al acestuia îmbunatateste digestia. Expertii recomanda consumul de zer în cazurile de balonare, crampe, diverticulita si de inflamatii intestinale cronice.

Zerul poate fi consumat de catre oricine. În ceea ce priveste continutul sau, zerul este similar cu laptele matern, de aceea este foarte sanatos si pentru cei mici. În forma sa naturala zerul contine aproximativ 1% proteine si mai mult de 93% apa. Zerul este foarte bogat în potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, vitamine, aminoacizi si enzime puternice. 100 de grame de zer contin doar 26 de calorii, asa ca este deosebit de bun si de eficient în cazul an care încercati sa scapati de kilogramele în plus.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img