joi, 28 martie, 2024

Cea mai eficienta detoxifiere a ficatului

Distribuie:

Publicat:

Sfecla este o leguma care ajuta la detoxifierea ficatului, a colonului. Este o leguma sanatoasa pe care o poti include in alimentatia ta. Are beneficii asupra intregului corp, nu numai asupra ficatului si colonului. Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti detoxifia ficatul cu sfecla. 
Sflecla este o leguma care aduce multe beneficii organismului. Este bogata in fier. Specialistii sustin ca trebuie inclusa in alimentatie, datorita nutrientilor pe care ii contine. Este recomandata si femeilor, in special in perioada menstruatiei. De-a lungul timpului, sfecla a fost folosita de oameni pentru a trata diverse boli.
Sfecla contine, pe langa fier, si alti nutrienti care stimuleaza metabolismul: iod, antioxidanti, polifenoli care opresc stresul oxidativ si efectele negative ale radicalilor liberi. In plus, leguma aceasta contine vitamina B, potasiu, magneziu. Toate acestea aduc multe benefici organismului si previn anumite boli.
Sfecla poate fi folosita pentru detoxifierea ficatului. Poti pregati o salata din ingrediente naturale, principalul ingredient fiind sfecla. Mai jos vei gasi reteta.
Pentru a pregati salata de sfecla, care ajuta la detoxifierea ficatului, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 2 cepe
– 2 sau 3 sfecle
– otet
– ulei de masline
– sare
Inainte de toate, cureti sfecla, dupa care o vei pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce fierbe, taie sfecla in bucati mici pe care le vei pune apoi intr-un bol. Dupa aceea poti taia ceapa in bucati mici care vor fi amestecate cu sfecla fiarta. Apoi poti adauga otetul, uleiul de masline si putina sare, dupa gust. Lasa salata timp de o ora inainte de a o consuma.
Aceasta salata care are ca ingredient pricipal sfecla, ajuta la detoxifierea ficatului, a colonului. In plus, te ajuta sa iti tii greutatea sub control. Este recomandata si persoanelor care au probleme cu vederea. Se prepara rapid, din ingrediente pe care le ai acasa, iar rezultatele se observa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img