vineri, 26 aprilie, 2024

Cea mai mare teapa data vreodata de un supermarket la Iasi! Campania promovata de Pepe este o facatura! O femeie face dezvaluiri INCENDIARE

Distribuie:

Publicat:

• Iesenii au luat o teapa de zile mari daca au crezut ca vor castiga premiul cel mare la aceasta tombola • Mii de clienti din Iasi au participat la concurs, iar acum regreta alegerea facuta • O ieseanca a fost pacalita si umilita de reprezentantii unui cunoscut lant de magazine cand a participat la tombola • Raspunsul angajatilor a fost halucinant: “Premiul cel mare a fost castigat din luna iulie. Ce ati patit dumneavoastra a fost eroare de sistem” 

Una dintre cele mai mediatizate campanii derulate vara aceasta de magazinele Profi pare a fi o mare pacaleala. Modul in care s-a derulat tombola ridica mari semne de intrebare, iar iesenii care au participat la concurs habar nu aveau ce surprize le rezerva concursul. Acestia sperau ca vor castiga premiul cel mare, insa nimeni nu a banuit ceea ce s-a intamplat. 

“Mi-au spus ca masina a fost castigata din luna iulie si a fost o eroare de sistem cand eu am avut mesajul pe ecranul infochioscului ca am castigat. Nu imi venea sa cred cand am auzit. De ce au mai lasat clientii sa creada ca pot castiga masina, daca ea nu mai era disponibila? Sunt atatia oameni care au participat la concurs si credeau ca pot primi masina, dar nici macar nu mai putea fi castigata. Eu am participat in luna august la concurs, la cateva saptamani dupa ce altcineva castigase premiul cel mare”, a spus Elena Tarnovschi. Reprezentantii Profi nu au oferit un punct de vedere pana la inchiderea editiei.

Bonul era invalid

Elena Tarnovschi a participat la Campania “Promotia cu de toate. Spune-mi cine, cine, mai aniverseaza 600 de magazine!”, derulata in perioada 17 iulie-20 august 2017, in cadrul careia cantaretul si cunoscutul om de televiziune Pepe este principalul promotor al acesteia. Ea a decis in seara zilei de 11 august 2017 sa mearga la cumparaturi la magazinul Profi din Podul de Piatra. Ea locuieste in zona Nicolina, dar a venit la magazinul din Podul de Piatra pentru ca auzise ca a fost deschis recent si voia sa vada ce produse pun la vanzare si daca sunt promotii atractive. 

A facut cumparaturi in valoare de aproape 200 de lei asa cum prietena cu care a fost la cumparaturi i-a spus ca se deruleaza o campanie promotionala cu multe premii si poate incerca pentru ca a facut cumparaturi cu o valoare mai mare de 30 de lei. 

Ieseanca si-a incercat norocul. Dupa ce a urmat toti pasii indicati la infochioscul din magazin, unde si-a scanat bonul de cumparaturi, a avut parte de o surpriza neasteptata. Pe ecranul infochioscului aparea mesajul “Felicitari! Ai ales sa castigi. Contacteaza seful de magazin pentru a afla cum poti intra in posesia premiului”. A trecut de la extaz la agonie in cateva minute intrucat reprezentantii magazinului i-au spus ca bonul este invalid, desi pe ecran ii aparuse ca a castigat o masina.

Amenzi de peste 46.000 de lei

Comisarii din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Iasi au primit in acest an 14 reclamatii de la iesenii nemultumiti de produsele achizitionate din magazinele Profi. Pentru a verifica cele reclamate, comisarii au fost pe teren si au cercetat daca produsele ce se vand in supermarketurile din aceasta retea sunt conforme. 

In urma verificarilor, au iesit la iveala mai multe nereguli pentru care au fost aplicate 18 amenzi in valoare de 46.000 de lei. Principalele abateri au fost la produsele expirate sau tinute in conditii necorespunzatoare. Cele mai mari probleme au fost la berea comercializata de Profi. 

Zeci de litri de bere expirata au fost retrase de la comercializare. De asemenea, s-au aplicat sanctiuni si pentru depozitarea produselor alimentare in conditii improprii. De exemplu, produsele ce trebuiau sa fie tinute la temperaturi de peste 20 de grade in perioada caniculara, cum sunt sucurile sau apa, erau depozitate la temperaturi foarte scazute. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img