vineri, 19 aprilie, 2024

Cea mai mare temere, in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Berbec – speriat de tradare
Femeile se tem sa nu fie tradate de partenerul de viata, iar barbatii sunt stresati de gandul ca ar putea suferi de impotenta. O alta fobie a nativilor din Berbec este neputinta de a domina – de aici, teama de a nu putea face fata unor situatii noi. Principalul vinovat pentru aceste temeri este Marte, planeta razboiului, a actiunii si a virilitatii.
SFAT: Comunicarea si legaturile puternice dintre parteneri pot rezolva aceste angoase.

Taur – obsedat de economii
Temerea lor cea mai mare este legata de bani. Au nevoie de un cont substantial pentru a-si asigura confortul in situatii neprevazute.
SFAT: Gandeste-te ca exista oameni saraci care reusesc sa traiasca cu mult mai putin. Deci, in cazuri extreme, o poti face si tu!

Gemeni – nesiguri de propriile alegeri
Nativii din acesta zodie nu stiu ce sa aleaga si, de aici, angoasa ca nu au mers pe drumul cel bun. Exista un sambure de indoiala care intotdeauna le macina alegerea facuta: “Dar daca alegeam invers? Poate era mai bine…”.
SFAT: Ia deciziile consultandu-ti doar forul interior si invata sa-ti asumi alegerile!

Rac – teama ca nu e iubit
Firi sentimentale, Racii sunt dependenti de iubire. De aici, teama lor majora.
SFAT: “Seamana” fara frica iubire in jurul tau si investeste sentimental in familie. Niciodata nu vei pierde iubirea celor dragi!

Leu – spaima de a deveni anonim
Leul trebuie sa domine, se stie, si pentru asta are nevoie de asistenta. Are darul innascut de a fascina multimile, dar intotdeauna, in adancul sufletului, se teme ca va ramane fara audienta.
SFAT: Rafineaza-ti discursul, fa-l amuzant si vei gasi mereu oameni dornici sa te asculte.

Fecioara – frica de a-si pierde controlul
Fecioara este dependenta de ordine, de aceea o ingrijoreaza mult situatiile in care nu poate sa detina controlul (o boala, spre exemplu). De aici, nativii din aceasta zodie prezinta si o oarecare ipohondrie.
SFAT: In general, totul se rezolva, iar la final, lucrurile revine la normal.

Balanta – teama de a fi parasita
Nativii din aceasta zodie sunt macinati de gandul ca vor fi parasiti de paretenerul de viata. Aceasta temere indeamna multe Balante sa joace pe mai multe planuri in ceea ce priveste legaturile sentimentale.
SFAT: Intotdeauna exista cineva pe lume pentru tine, trebuie doar sa-l cauti ca sa-l vezi.

Scorpion – speriat de moarte
Toata lumea se teme de moarte, dar nimeni mai mult decat Scorpionii. La ei, aceasta frica creeaza angoase nejustificate, de care nu reusesc nicicum sa scape.
SFAT:Invata sa-ti faci viata cat mai frumoasa si sa traiesti clipa, ca sa nu ai regrete mai tarziu.

Sagetator – teama de necunoscut
Teama de necunoscut are si o latura buna: vei dori sa inveti cat mai mult, ca sa ai rezolvare pentru orice situatie in care te poate aduce viata.
SFAT: Nimeni nu s-a nascut invatat si nici nu poate stii totul. Invata sa mai si ceri ajutor, din cand in cand.

Capricorn – teama de a-si pierde serviciul
Sociabil si muncitor, Capricornul nu poate accepta ideea inutilitatii. Cel mai mult in viata isi doreste sa fie independent, iar munca ii asigura acest confort.
SFAT: Relaxeaza-te, intotdeauna vor exista locuri de munca, mai bune sau mai rele.

Varsator – teama de viitor
Nativilor din aceasta zodie le e teama de viitor, chiar si de ziua de maine. Cosmarul lor cel mai groaznic este ca nu vor putea sa gestioneze situatiile de zi cu zi.
SFAT: Daca te vei inconjura de oameni puternici, vei invata sa gandesti pozitiv.

Pesti – teama de situatii noi
Pentru ca nu au incredere in sine insisi, Pestii se tem de nou, de neprevazut. Intrebarea “Oare voi fi in stare sa fac asta?” revine obsesiv in gandurile lor.
SFAT: Fa sport! Odata cu descarcarea de serotonina, increderea in tine insuti va creste automat.

Sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img