News Flash:

Cea mai neasteptata cerere in casatorie. Iubitul a inviat din morti si a cerut-o de nevasta!

19 Septembrie 2017
651 Vizualizari | 0 Comentarii
AMBULANTA1
In zilele noastre cererile in casatorie se prevad a fi mai deosebite pe zi ce trece.

De la cererile la inaltime, cereri la mijlocul oceanului si alte momente inedite, s-a intalnit cea mai deocheata cerere in casatorie. Pur si simplu a inviat din morti, apoi si-a cerut iubita in casatorie! Ce poate fi mai uimitor de atat? O femeie a fost sunata la telefon de catre o persoana necunoscuta. A anuntat-o despre accidentul mortal al iubitului acesteea.


Femeia a venit de-ndata la fata locului. Iubitul acesteea zacea la pamant, nemiscat.

Cand dintr-o data, mare i-a fost mirarea. Dupa clipele de disperare si lacrimile varsate, barbatul care statea nemiscat s-a ridicat pentru a-i spune cele mai importante cuvinte! Femeia a trecut cel mai mare soc al vietii. Prietenul sau, inconjurat de sange fals, s-a ridicat de la pamant, i-a zambit si a cerut-o in casatorie. A urmat o liniste mortala din partea iubitei acestuia, dupa care, revenita din soc aceasta i-a spus cele mai surprinzatoare vorbe! Ce a auzit barbatul din gura femeii, l-a frapat pana la lacrimi. Dupa farsa care i-a jucat-o acesta, din dorinta de a fi cat mai originalfemeia i-a spus urmatoarele…

”Da, sunt de-acord sa fiu sotia ta!” Atunci barbatul a fost sigur ca nici moartea nu-i va desparti. Lacrimile femeii si Da-ul de mai apoi l-au convins ca anume ea este cea mai potrivita dintre toate… Anume ea, merita promisiunea din fata altarului si schimbul de inele, care inseamna, dragoste necontenita si reciproca pe viata! Acum v-ati convins ca cererile in casatorie se fac din ce in ce mai haioase, deocheate si surprinzatoare.

casatorie varsate surprinzatoare lacrimi original femeia dragoste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1027 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023796 (s)