joi, 25 aprilie, 2024

Cea mai simpla modalitate de a scapa de acnee! Foloseste acest ingredient minune si vei avea un ten impecabil

Distribuie:

Publicat:

Daca iti doresti sa ai un ten impecabil, prepara-ti o crema faciala folosind cateva ingrediente pe care le ai in casa si vei scapa de cicatrici, puncte negre ori alte pete.

Ai nevoie de o rosie, pe care trebuie sa o tai in doua si sa-ti masezi fata timp de doua minute. La final, clateste in abundenta si te vei bucura de un ten impecabil.

De asemenea, pentru a-ti pregati o crema faciala, ia o rosie proaspata si taie-o pe jumatate. Stoarce sucul din cele doua jumatati intr-un recipient mic si asigura-te ca ai cel putin o lingura de suc proaspat de rosii. Adauga aproximativ o lingurita de zahar granulat in recipient si amesteca bine. Aceasta solutie este indicata mai ales in cazul tenului gras, insa pentru tenul sensibil sau mixt, trebuie sa adaugi o jumatate de lingurita de miere, in timp ce pentru tenul uscat trebuie sa adaugi o jumatate de lingurita de ulei de cocos sau de migdale.

Dupa ce ai pregatit aceasta crema, lasa-ti pielea sub o baie de aburi, intrucat iti va deschide porii, iar sucul de rosii va actiona mai bine. Maseaza-ti pielea cu acea crema, iar mai apoi clateste cu apa la temperatura camerei, deoarece are proprietatea de a inchide porii.

Sursa: secretele.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img