joi, 25 aprilie, 2024

Ceaiul care trateaza acneea hormonala si accelereaza cresterea parului

Distribuie:

Publicat:

Nu doar cremele si lotiunile astringente pot neutraliza cosurile si semnele pe care le lasa, ci ai la dispozitie un remediu usor de preparat, cel putin la fel de util. Ceaiul de urzica este esential pentru obtinerea unui ten catifelat, fara imperfectiuni sau exces de sebum. Daca obiectivul tau este ingrijirea de exceptie a podoabei capilare poti apela la acelasi remediu pentru a obtine un par bogat, matasos si regenerat.

Ceaiul de urzica actioneaza sub forma de lotiune tonica pentru a-ti revitaliza pielea si a proteja parul. Iti furnizeaza vitaminele A,C,D si K, precum si complexul de vitamine B. Acest mix nutritiv este ideal pentru parul uscat, greu de aranjat sau pentru uniformizarea nuantei tenului, refacerea stralucirii, a fermitatii conturului fetei si eliminarea acneei.

Poate fi utilizat intern sau extern, avand beneficii importante in ambele variante. Daca alegi sa bei ceaiul vei sustine procesul de eliminare a toxinelor din organism si vei favoriza cresterea imunitatii. Aplicat extern, ceaiul de urzica are rezultate foarte bune la nivelul pielii si scalpului, eliminand bacteriile, mentinand pielea neteda, fara roseata sau iritatii si favorizand cresterea mai rapida a parului. Iata care sunt principalele avantaje ale ceaiului de urzica pentru piele si par:
 
1. Elimina acneea hormonala. Acest ceai poate fi utilizat pentru a trata fluctuatiile hormonale cu 5-7 zile inainte de menstruatie, precum si in zilele de menstruatie. De asemenea, este un remediu sigur pentru refacerea echilibrului organismului in timpul sarcinii si in urmatoarele 3-4 luni dupa nastere. Avand in vedere faptul ca acneea hormonala cu leziunile cele mai grave se manifesta cu 1-2 zile inainte de menstruatie, nu ezita sa folosesti ceaiul de urzica pentru a tampona fata in aceasta perioada, inainte de aplicarea cremei hidratante. Vei vedea cum cosurile care te deranjeaza dispar mult mai repede, fara sa lase semne.

 
2. Are o actiune astringenta blanda. Daca ai probleme din cauza excesului de sebum si a aspectului uleios al tenului, nu te indrepta rapid spre pudra, ci trateaza problema in mod natural. Acest ceai are un efect astringent, dar actioneaza mult mai bland decat alcoolul sau sucul de lamaie. Poti amesteca remediul cu 2 picaturi de ulei de arbore de ceai pentru a tine sub control si acneea, indiferent cat de cald este afara.
 
3. Intinereste pielea. Vitamina C este un ingredient cheie pentru mentinerea aspectului tanar al tenului. Ceaiul de urzica iti furnizeaza cantitati ridicate din vitaminele C si D, iar pielea ta va arata proaspata, cu o stralucire naturala.
 
4. Elimina petele pigmentare. Procesul inflamator reprezinta baza formarii acneei, astfel incat ingredientele care il combat vor preveni si leziunile inestetice. Ceaiul de urzica reduce rapid inflamatiile, uniformizand nuanta tenului atat prin eliminarea decolorarii cauzate de cicatricile lasate de cosuri, cat si prin inlaturarea petelor provocate de expunerea excesiva la soare.
 
5. Stimuleaza cresterea parului. Ceaiul de urzica este un remediu extraordinar pentru accelerarea ritmului de crestere a parului. Amelioreaza circulatia de la nivelul scalpului, protejeaza firele de par, reduce caderea lor si stimuleaza ingrosarea lor pentru ca tu sa ai un par mult mai bogat si rezistent. Foloseste si tu acest remediu simplu cu un cost redus, pe care il ai la indemana in orice sezon. Dupa cel mult o saptamana rezultatele pozitive vor incepe sa apara si iti va placea din ce in ce mai mult ce vezi in oglinda. sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img