News Flash:

Ceausescu a garantat imprumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor

14 August 2015
3026 Vizualizari | 2 Comentarii
Ceausescu garantase imprumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor! Ceea ce stim, e ca la Rosia Montana se afla… zacaminte foarte importante de arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadium si mai ales WOLFRAM, toate avand aplicatii militare si industriale strategice. Wolframul, metalul cu punct de topire extrem de inalt, este folosit in industria aero-spatiala, dar si in ogivele nucleare. Wolframul se gaseste doar in doua locuri pe planeta. In Afganistan si in Romania, in Muntii Apuseni.

 In 1982, Romania atingea varful de plata al datoriei de 11 miliarde USD catre FMI si avea nevoie de lichiditati pentru a nu intra in incapacitate de plata. Conform contractului semnat cu FMI, incapacitatea de plata presupunea cedarea aurului din Apuseni, cu care Romania garantase imprumuturile.

Institutul de Prospectiuni si Foraje „Geofizica” aduce la cunostinta lui Ceausescu ca in Apuseni, pe langa aur se afla si alte comori extrem de importante. Afland acestea, Ceausescu ia o decizie care uimeste Planeta. In loc sa permita FMI-ului inceperea exploatarii din Apuseni si de la Rosia Montana, Ceausescu plateste pana in 1985 intreg debitul de 11 miliarde USD. Eforturile intregii tari au fost imense.

Majoritatea produselor alimentare luau calea exportului , energia electrica era directionata 99% spre productia industriala, limitand astfel in multe cazuri accesul populatiei la iluminatul casnic.  Efortul imens facut de popor in acele vremuri viza indirect salvarea zacamintelor din Muntii Apuseni, zacaminte girate ca de altfel si astazi FMI-ului. Platirea datoriilor inainte de termen a infuriat rau FMI-ul astfel ca am fost penalizati aspru prin aproape triplarea dobanzii de drept. Exact precum un camatar fara scrupule FMI-ul a mai luat un rand de piele de pe noi, dandu-ne un nou termen pentru luna martie 1989, scrie necenzuratmm.ro.

Noul termen de 4 ani a fost din nou devansat de Ceausescu, care cu ajutorul sacrificiilor imense facute de popor reuseste sa stranga suma totala care ne elibera de absolut orice datorie cu un an mai devreme! Din 1988 Romania nu mai avea datorii si nu doar din martie 1989 cum unii tradatori incearca sa modifice adevarul, pentru a ascunde de fapt cele peste 18 miliarde avute in plus la momentul atacarii Romaniei, miliarde a caror urma e ingropata deocamdata in filele dosarului BANCOREX.

Romania era o masina de facut bani, de facut valuta forte si nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul strain Petre Roman. Cele 18 miliarde avute in plus se constituiau din lichiditati bancare sub forma de rezerve valutare, creante si sume aflate in curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate. De ciuda ca Romania nu mai are datorii n-i s-a retras deindata de catre S.U.A. si Clauza Natiunii celei mai Favorizate.

Plusul imens de 18 miliarde U.S.D. a inceput sa produca modernizari in industrie. UM Cugir spre exemplu a fost dotata cu strunguri noi-noute suedeze, strunguri dotate cu CNC ( comanda numerica computerizata). Inginerii de atunci au amanat schimbarea liniilor tehnologice pe diverse motive, iar dupa lovitura de stat din dec 1989 strungurile moderne, utilajele noi destinate retehnologizarii, au ramas la comanda tot in magazii. Nu numai la UM Cugir ci in intreaga tara s-a dat stop punerii in functiune a utilajelor noi, deja achizitionate. Industria romaneasca trebuia oprita.

Utilajele noi, strunguri, freze, etc au ajuns la fier vechi conform directivei date de strainul Petre Roman, actualmente parlamentar PNL.

Fara a avea datorii majore , Ceausescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor inca din 1985. FMI-ul innebuneste de-a dreptul, Soros la fel. Planul cu bataie lunga a lui Ceausescu le da insomni si palpitatii deoarece pana in 2040 urmau sa se exploateze intensiv zacamintele de aur, argint si metale rare, ce urmau sa aduca Romaniei un profit evaluat in 2013 la nu mai putin de 400-500 miliarde de euro !!! Profit!!!

Deja se intrecea orice masura. Romania nu mai avea nevoie de nimic din afara, isi acoperea singura necesarul intern, exporta masiv, si punea la cale impreuna cu China, Iranul si Libia, o replica a FMI, prin BANCOREX. Pentru aceasta Ceausescu trebuia condamnat la moarte prin impscare si Romania condamnata la jaf si saracie!

Care dintre dumneavoastra n-ati strange cureaua si nu ati agonisi banut cu banut timp de 8 ani pentru ca apoi sa traiti 1000 de ani voi si neamul vostru in bogatie si prosperitate? Mai mult decat atat imaginati-va ce sume s-au pus in joc de FMI, Soros sau altii lezati de independenta noastra financiara pentru a se cumpara geologi (Gelu Voican Voiculescu a fost geolog la Rosia Montana pana la revolutie), bancheri ( Mugur Isarescu a fost economist la Institutul Bancar Mondial), economisti ( Stolojan si Vacaroiu au fost colegi la Institutul National de Planificare Economica) dar nu in ultim rand ingineri care sa amane retehnologizarea, merceologi care sa deturneze fluxul de aprovizionare cu alimente, …? Aici a gresit Nicolae Ceausescu DEOARECE tradarea a venit de langa el. Dar asta-i alta poveste la care n-am cum sa nu revin atata timp cat sunt in viata.

Oare cati soldati mai are Romania? Ceausescu a demonstrat in timpul procesului – ilegal ca a fost un conducator adevarat ce nu face compromisuri nici chiar in fata mortii. Chiar si acum dupa 24 SI CEVA DE ANI , Iliescu si ceilalti poarta-n suflet frica ca Ceausescu s-ar putea intoarce. Ei simt ceva si chiar au dreptate. Ceausescu e inca „viu” si istoria-l va razbuna! Promit sa revin foarte curand cu noi informatii despre motivul secret ( din nou Rosia Montana) al vizitei avute de Victoria Nuland ( secretarul de stat American) la palatul Cotroceni si despre posibila legatura dintre cutremurul anuntat de aproape 1 an pe site-ul oficial al ambasadei S.U.A. din Bucuresti si nesupunerea Romaniei de a permite exploatarea zacamintelor din Apuseni dar nu numai!

Pana atunci va sugerez sa cititi daca nu stiti deja cate ceva despre tehnologiile HAARP, tehnologii capabile spun unii de declansarea cutremurelor printre altele! Unele documente ale armatei americane arata lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei in folosul Departamentului de Aparare… da interesant!.

ceausescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

pirlitul  | #3085
Foarte bun articolul acesta,felicitari de multe ori.Doar presa mai poate face ceva in tara asta.
Anonim  | #3153
Extraordinar articolul BRAVO!!!!
Regimul Ceausescu daca nu era indepartat in stil mafiot, astazi Romania avea un renume mondial!
Toate acele tari democratice occidentale sunt decat niste mafioti in care reusesc doar sa manipuleze prin tertipuri tot in stil mafiot!
Cume era mai bine dragi tovarasi?
sa ne pastram suveranitatea? sau sa cedam suveranitatea mafiotilor?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 24 queries | Mysql time :0.030722 (s)