marți, 19 martie, 2024

Ceea ce ai vazut mai intai in imagine, te va defini mai bine decat orice psiholog

Distribuie:

Publicat:

Ce ai vazut tu? Buze, radacini sau copaci? Atunci cand privesc pentru prima data aceasta imagine nu toti oamenii vad acelasi lucru. Unii o sa zica ca sunt niste copaci, altii o sa zica ca sunt niste buze. Dar tu ce ai vazut? Noi iti interpretam raspunsul.

Radacini. Daca dupa prima privire ai vazut niste radacini, inseamna ca esti introvert.

Atunci cand esti criticat, tu accepti si interpretezi totul constructiv. Pentru tine acestea sunt ca niste sfaturi, care te vor ajuta sa devii mai bun.

Nu-ti imaginezi viata fara disciplina. Morala si principiile sunt intotdeauna pe primul loc. Aceasta te ajuta sa fii un om liber si sa obtii ceea ce-ti doresti. Ai tendinta de a te autoperfectiona. Ai intotdeauna parerea proprie, greu de schimbat. Esti un om rational si incapatanat.

Copaci. Daca ai vazut mai intai copaci, fii sigur, esti extrovert. Poti fi amabil cu oamenii, dar n-o sa permiti niciodata ca cineva sa ti se urce in cap.

In ceea ce priveste persoanele apropiate, tu esti intotdeauna sincer si devotat. Atitudine, pe care o astepti in schimb. Se poate spune ca ai cerinte foarte mari fata de ei. Pentru ca cineva sa-ti castige increderea, el trebuie sa se straduiasca foarte mult. Ai ceva aparte, care ii atrage pe oameni. Insa deseori, acest mister ramane nedezvaluit pentru majoritatea.

Buze. Esti o persoana calma. Stii sa depasesti greutatile, dar preferi sa le eviti. Gandurile tale au o flexibilitate deosebita.
Chiar daca esti un om intelept, poti fi si naiv. Si nu e vorba de prostie, ci mai degraba de o incredere prea mare in oameni. Tendinta permanenta de a vedea in ei doar binele. Cei din jur te pot crede slab si ca ai nevoie de ajutor, dar de fapt, nu este nici pe departe asa. Bunatatea nu este slabiciune, este partea ta forte.

Oamenii apropiati pot avea incredere in tine. Ei vin la tine dupa sfaturi, pe care chiar le urmeaza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img