joi, 18 aprilie, 2024

Cel mai bogat om din lume divorteaza. La partaj, o avere de 135 de miliarde de dolari!

Distribuie:

Publicat:

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon si cel mai bogat om din lume, divorteaza dupa o casnicie de 25 de ani, potrivit tmz.com. Anuntul a fost facut chiar de Bezos pe contul sau de Twitter.

"Ne simtim extrem de norocosi ca ne-am cunoscut si extrem de recunoscatori pentru fiecare an de casnicie. Daca am fi stiut ca ne vom desparti dupa 25 de ani, tot ne-am fi casatorit", scrie Bezos, mentionand ca divortul va fi unul amiabil

Bezos, 54 de ani, si sotia sa, MacKenzie, in varsta de 48, s-au cunoscut in New York, pe cand era vicepresedinte al unui trust si a intervievat-o pe aceasta pentru o slujba.

S-au casatorit in 1993, au renuntat la slujbele de pe Wall Street si s-au mutat in Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librarie online, afacere care a stat la baza companiei Amazon.

Jeff a devenit milionar in 1997 si, in prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg.

Anul acesta, Amazon, fondata acum 25 de ani, a devenit cel mai bine evaluata companie listata din lume, depasind Microsoft. Cel mai mare retailer online a fost evaluat la 797 de miliarde de dolari.

MacKenzie este scriitoare si a castigat un American Book Award in 2006, pentru volumul "The Testing of Luther Albright". Este si director executiv al unei organizatii care militeaza impotriva hartuirii, Bystander Revolution.

Nu se stie daca cei doi, care au patru copii, cu varste intre 13 si 18 ani, au incheiat un contract prenuptial, in caz contrar, potrivit legislatiei din Washington, unde locuiesc in prezent, averea se imparte in mod egal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img