marți, 19 martie, 2024

Cel mai nou cuplu din showbiz!

Distribuie:

Publicat:

Marisa Paloma, ultima castigatoare de la ”Bravo, ai stil!”, traieste o poveste de dragoste cu Liviu Stanciu, ”ex-ul” lui Jojo, in prezent realizator de programe la Kanal D.

Marisa Paloma este castigatoarea sezonului doi al emisiunii “Bravo, ai stil!“, titlu pe care l-a cucerit dupa ce le-a invins, in finala, pe Adela si Andreea. Bruneta a primit titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”, s-a ales cu un cec de 100.000 de lei, dar si cu sansa de a lucra in televiziune.

Cu conturile pline si cu o promitatoare cariera pe micul ecran, Marisa Paloma a decis ca este momentul sa se linisteasca pe plan sentimental. Astfel, dupa ce, in luna mai, ar fi avut o aventura de-o noapte cu Adrian Ispravnic, fostul sot al stiristei Laura Teodoru de la DIGI 24 , bruneta si-a gasit adevarata dragoste .

Conform surselor, Marisa Paloma se iubeste in secret cu Liviu Stanciu, ”ex-ul” lui Jojo, in prezent realizator de programe la Kanal D. Cei doi s-au cunoscut pe durata filmarilor emisiunii la care a participat bruneta si care, de altfel, i-a adus si celebritatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img