marți, 19 martie, 2024

Cel mai nou cuplu din showbiz a surprins pe toata lumea! El este fostul iubit al „prietenei” sale

Distribuie:

Publicat:

Diana si Aurel de la ”Insula iubirii” au luat prin surprindere pe toata lumea in momentul cand au anuntat ca formeaza un cuplu.

Daca la inceput s-a crezut ca totul este doar o gluma, ei bine, lucrurile sunt cat se poate de serioase. Initial, cei doi au sustinut ca nu s-au placut deloc, dar ca ulterior le-a placut ideea de fi iubiti.

Fostii concurenti din emisiunea “Insula Iubirii” au vorbit despre parerile pe care le aveau unul despre celalalt, iar la un moment dat s-au si sarutat in platoul unei emisiuni tv.

Printre altele, cei doi i-au lansat si o invitatie fostei iubite a lui Aurel. Alexandra a fost invitata chiar la nunta si cununia Dianei cu Aurel.

“Si noi ne intrebam cum a inceput povestea noastra. Eu eram vazuta intr-un anumit fel, iar el era golanul. Imi spunea sa am grija sa nu imi cada buzele.

In timpul competitiei Aurel m-a jignit si nu ne-am suportat deloc. (…) Eu nu m-am inteles bine cu nimeni si nu eram prietena cu niciuna. (…) Amandoi eram singuri si ne plangeam unul la celalalt”, a spus Diana.

“Eu refuzam ce se intampla si nu voiam sa accept. Mi-a dat ea un semn si am zis sa incerc sa fiu matur. Nu pot spune ca sunt o persoana matura”, a completat Aurel.

CITESTE SI: O concurenta de la Insula iubirii: „Am fost drogati! Zici ca eram efectiv nebuna!

Scandal mare cu una din concurentele de la Insula Iubirii. Un alt concurent din sezonul doi o ataca pe concurenta care loveste in producatorii emisiunii.

Sezonul trei al emisiunii ”Insula iubirii” s-a lasat cu scandal, iar acuzatiile sunt grave. CANCAN.ro a aflat detalii incredibile despre ce au trait concurentii si ispitele in Thailanda.

Bianca, una dintre concurentele plecate sa-si testeze fidelitatea, a dezvaluit tot ce s-a intamplat pe ”Insula iubirii” si cum, in ultimele zile, simtea ca nu mai detine controlul asupra ceea ce i se intampla si traia.

”Insula iubirii” s-a transformat, in sezonul trei, in ”Insula scandalului”, iar totul a bubuit dupa ce tinerii care si-au testat fidelitatea in Thailanda s-au intors in Romania. CANCAN.ro a aflat ce chinuri au indurat concurentii in cele 20 de zile petrecute pe insula.

”Voiam sa facem asta (n.r. sa vorbim despre ce s-a intamplat in Thailanda) imediat ce ne-am intors de pe insula. Am mers la avocat, insa el nu ne-a lasat pentru ca se cerceteaza mai mult si nu e bine.

Am inceput sa vorbesc despre «Insula» dupa ce Alina, producatoarea, m-a jignit si nu am inteles de ce a facut asta, dupa ce eu am respectat-o si am facut tot ce a zis ea pe insula, fara sa comentez vreodata vreun lucru.

Alina e blocata la mine pe Facebook si a sunat-o pe Diana si a pus-o sa imi transmita tot felul de lucruri jignitoare.

Ea, daca nu facea asta, eu nu ajungeam sa vorbesc despre ce s-a intamplat pe insula. Fata care ne machia pe Insula mi-a scris, pusa fiind de Alina, ca eu l-as fi semnat (n.r. – contractul cu Antena 1 ) de fata cu ea si cu fata cu care vorbeam la telefon, care ne chema la sediu si prin care tineam legatura cu Antena, dar regulamentul ar fi trebuit semnat in fata managerului.

Sunt 100% sigura ca Alina a pus-o sa sa-mi scrie scrie”, a declarat Bianca pentru Cancan.ro.

Bianca de la ”Insula iubirii” sustine ca sotul ei si Ben, fostul iubit al Dianei, au slabit 12, respectiv sapte kilograme cat timp au stat pe insula si ca nu au fost lasati sa plece, desi au cerut asta inca de cum au ajuns.

Mai mult decat atat, sotul ei ar fi fost tinut incuiat singur intr-o camera pret de 4-5 ore.

”Liviu a cerut sa plece acasa din prima zi si sa plateasca suma de 10.000 de euro, clauza din contract, insa nu l-au lasat. Nu i-au dat pasaportul. Si el, si Ben au vrut sa plece, insa nu li s-au dat nici pasapoartele si nici contractul.

Producatorul i-a spus ca nu poate sa strice emisiunea din cauza lui. Liviu le-a specificat ca pe spatele pasaportului lui scrie ca doar organele statului au voie sa-i retina pasaportul.

Acolo nu a fost niciun fel de test pe insula. Noi am fost cobai acolo, nu e niciun test. Noi, concurentii, suntem pusi intr-o lumina proasta, in timp ce ispitele care fac prostitutie si videochat sunt puse intr-o lumina buna.

Cand am plecat de acasa, ni s-a spus ca avem conditii OK si ca putem face ce vrei noi, nu ca avem un program bine stabilit de ei si ca vom face doar ce doresc ei. S-a dat la televizor ca Liviu vrea sa fie dat tot, real, ei bine, nu a fost deloc asa.

Liviu a fost tinut timp de 4-5 ore izolat, singur intr-o camera, incuiat. Din ora in ora, trimiteau pe cineva sa vada ce face, dupa care il incuiau din nou in camera.

Liviu a slabit 12 kilograme acolo, iar Ben a slabit si el vreo sapte kilograme”, a spus Bianca pentru CANCAN.ro

Referitor la scandalul pornit de Bianca in presa, Hamude, concurent in sezonul doi Insula Iubirii a scris pe Facebook.

„Ce aberatie!!! Este greu sa iti asumi faptele tale, atunci cand toata Romania iti vede adevarata fata.

Este mai usor sa cauti pretexte, scuze , alti vinovati . Este sezonul 3 al emisiunii……stiau bine in ce se baga.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img