miercuri, 17 aprilie, 2024

Cel mai nou film al lui Tarantino a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend

Distribuie:

Publicat:

„A fost odata la… Hollywood/ Once Upon a Time in… Hollywood”, cel de-al noualea lungmetraj regizat de Quentin Tarantino, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de putin peste 900.000 de lei. Filmul, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Al Pacino, Dakota Fanning si Kurt Russell in distributie, a generat incasari de 905.709 lei si a fost vizionat de 41.564 de spectatori, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. La nivel global, de la debutul din 26 iulie, productia Sony a generat incasari de 180,5 milioane de dolari.

Actiunea lungmetrajului scris si regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960 si este centrata pe un actor al carui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio) si dublura lui (Pitt). Coincidenta face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, sa fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie – Sharon Tate – starleta si sotia lui Roman Polanski ucisa de secta lui Charles Manson. Este pentru prima data cand DiCaprio si Pitt joaca impreuna intr-un film. „Once Upon a Time in… Hollywood” a avut premiera mondiala la editia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, unde a fost inclus in competitie.

Spinoff-ul „Furios si iute: Hobbs & Shaw” a coborat un loc in top, dupa al treilea weekend de la premiera. Filmul cu Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba si Helen Mirren in distributie, a fost vizionat de 30.582 de spectatori si a generat incasari de 757.640 de lei. Productia se afla pe locul al treilea in clasamentul general romanesc pe 2019, cu incasari de 7 milioane de lei. Animatia „Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2" , pentru care si-au imprumutat vocile Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K. Brown si Bill Hader, a coborat un loc, pana pe trei, dupa ce, in al doilea weekend de la debut, a fost vizionata de 14.996 de spectatori si a generat incasari de 316.824 de lei.

Tot un loc a coborat in topul romanesc si lungmetrajul live-action „Regele Leu/ Lion King", in regia lui Jon Favreau, clasandu-se pe pozitia a patra, dupa al cincilea weekend, in care a generat incasari de 312.567 de lei. Locurile cinci si sase au fost ocupate de doua premiere: comediile „Baieti buni/ Good Boys” si „Povestea incredibila a lui Enzo/ The Art of Racing in the Rain”. „Baieti buni” a fost vizionat de 9.490 de spectatori si a generat incasari de 190.456 de lei, in timp ce „Povestea incredibila a lui Enzo”, de 5.060 de spectatori cu incasari de 99.860 de lei.

Productia horror „Annabelle 3/ Annabelle Comes Home", regizata de Gary Dauberman, a coborat doua locuri in clasament, pana pe sapte, cu 2.757 de spectatori si incasari de 58.138 de lei in al saselea weekend de la premiera. Thrillerul de actiune „Anna", regizat de Luc Besson, cu Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy si Helen Mirren in distributie, s-a clasat pe locul al optulea, in coborare patru pozitii, dupa al cincilea weekend de la debut. Filmul a generat incasari de 54.818 lei si a fost vizionat de 2.454 de spectatori.

Filmul horror „Ape ucigase/ Crawl", in regia lui Alexandre Aja, a coborat doua locuri, pana pe noua. In al patrulea weekend de la debut, lungmetrajul a fost vizionat de 2.385 de spectatori si a generat incasari de 51.528 de lei. „Omul-Paianjen: Departe de casa/ Spider-Man: Far From Home”, al saptelea film al francizei, s-a clasat pe locul al zecelea, cu incasari de 47.194 de lei si 2.040 de spectatori in al saptelea weekend de la premiera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img