joi, 25 aprilie, 2024

Cele 25 de reguli ale destinului – urmeaza-le si vei cunoaste adevarata fericire

Distribuie:

Publicat:

Acestea sunt niste reguli, pe care trebuie sa le citesti in fiecare zi. Daca le vei citi doar acum, le vei uita si n-o sa te ajute cu nimic. Afiseaza-le pe perete in camera ta si schimba-ti viata spre bine.

25. Totul incepe de la o pustietate, pe care trebuie s-o umpli.

24. Pentru a obtine ceea ce-ti doresti, nu este suficient sa ai doar o dorinta – trebuie sa ei o decizie. Doar in acest caz va aparea si posibilitatea.

23. Pentru a merge pe o alta cale, trebuie sa te opresti si sa schimbi directia.

22. In viata asta trebuie sa platesti pentru toate. Dar cea mai scumpa este inactiunea. Uneori o vezi doar la sfarsitul vietii.

21. Daca omul se teme tot timpul sa greseasca, in acest fel, fara sa banuiasca, el face cea mai mare greseala din viata sa.

20. Ceea ce se aseamana se atrage. Nu exista nimic intamplator. Noi nu intotdeauna ii atragem pe oamenii care ii vrem, dar pe cei care sunt ca noi.

19. Daca vezi ca nu poti sa atingi un scop, concentreaza-te pe alte scopuri si mai apoi revino la primul.

18. Daca nu vei cere nimic de la viata, ea nimic nu-ti va oferi. Daca vei cere ceva foarte evaziv si darul va fi la fel. Intotdeauna trebuie sa-ti formulezi concret dorintele.

17. In viata nu exista satisfactie absoluta. Ea intotdeauna este limitata de perceptia noastra asupra lumii.

16. Tinzi spre schimbari? Atunci uita de pasivitate. Din cauza ei pierzi sansele oferite de soarta. Noteaza-ti traiectoria si punctul final. Pentru a ajunge acolo trebuie sa pornesti la drum.

15. Viata intotdeauna te impune sa rezolvi sarcinile, pe care eviti sa le rezolvi. Nu poti sa te ascunzi de ele.

14. In viata intotdeauna este o alegere. Uneori ea consta in imposibilitatea de a alege. Lumea ofera multe oportunitati, doar ca atunci cand obtinem ceva, pierdem altceva.

13. Noul intotdeauna presupune distrugerea vechiului. Insa acolo unde e distrus, trebuie sa cureti si sa te aduni cu puteri, timp si cunostinte pentru a putea construi ceva nou. Altfel nu risca sa strici, ai putea sa contruiesti ceva mai ingrozitor.

12. Omul incearca sa-si schimbe viata, dar este impiedicat de stereotipuri si obiceiuri. De aceea schimbarile sunt lente si dureroase.

11. Viata este constituita din contrarii. Pe cineva iubim, pe altcineva uram. Pierdem si obtinem, ne despartim, ne intalnim. Asta inseamna armonie si echilibru, asta trebuie sa gasesti.

10. Trebuie sa intelegi ca lumea nu este facuta doar pentru placeri si ca asteptarile noastre nu intotdeauna se indeplinesc. Fa bine – doar asa vei putea aprecia si binele facut de altii.

9. Pe oameni ii irita la altii, ceea ce au si ei. Alti oameni pot fi niste oglinzi pentru noi. Atunci ei se pot cunoaste cu adevarat.

8. Daca te cuprinde o dorinta puternica de a avea ceva, inseamna ca nu-ti recunosti propriile capacitati si calitati. Uita-te mai bine la tine, poate tu ai mai mult decat iti doresti.

7. Este foarte greu sa rezisti in fata gandurilor negative. Alege un gand, pe care-l sa-l distrugi, si tot lantul de ganduri toxice va ceda.

6. Accepta-te asa cum esti si vei putea incepe o viata implinita.

5. Lumea din jurul nostru e neutra. Noi o facem buna sau rea.

4. Nu aborda niciodata o parere straina ca pe un adevar in ultima instanta. Nu poti fi bun pentru toti. Nu-i lasa sa te domine.

3. Cu totii venim in lumea asta de nicaieri si plecam nicaieri.

2. Oamenii tind spre armonie, dar pentru a o obtine, trebuie s-o gasesti mai intai in interiorul tau.

1. Fiecare dintre noi atrage ceea iubeste, asteapta si se teme, pentru ca acestea sunt lucrurile pe care se concetreaza. Destinul nu ofera nimic in plus. El este generos, doar trebuie sa stii ce-ti doresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img