News Flash:

Cele mai bune rulouri cu carnita de porc pe care le-ai mancat vreodata!

19 Septembrie 2016
347 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g muschi de porc
300 gr ciuperci
1 ceapa mare
1/2 pahar vin rosu
150 gr branza
1-2 pere
sare
piper

Mod de preparare:

1. Taie carnea in fasii mai lungi si potriveste-o de sare si piper.
2. Taie ceapa julienne.
3. Perele spala-le si taie-le in bucatele, la fel ca si ciupercile.
4. Branza feliaz-o subtire.
5. Rumeneste ceapa si ciupercile, apoi adauga bucatelele de pere.
6. Dupa 2-3 minute pune cate o felie de branza pe fiecare fasie de carne, apoi cate o lingura de ceapa, ciuperci si pere.
7. Acopera cu alta felie de branza (daca iti mai ramane), ruleaza si prinde cu scobitori.
8. Pune rulourile intr-o tava si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 10 minute.
9. Dupa 10 minute stropeste-le cu vin rosu, apoi mai tine-le in cuptor pana la 15 minute.
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019316 (s)