News Flash:

Cele mai bune sucuri de legume care mentin ficatul sanatos

4 Noiembrie 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Sucul de sfecla, morcov si nuci este unul din cele mai eficiente elixiruri, recomandat in zilele noastre de tot mai multi nutritionisti si specialisti din intreaga lume. Actioneaza ca un adevarat panaceu asupra sangelui si ficatului, intareste imunitatea, curata organismul de toxine, combate cancerul si mai mult decat orice ajuta la regenerarea ficatului. Toti cei bolnavi de cancer ar trebui sa bea zilnic suc de sfecla, cu morcov, mar, telina sau lamaie, sau simplu.


Ingrediente

- 1 sfecla rosie

- 3-4 morcovi de marime medie

- 2 fructe de kiwi

- 1 ceasca cu miez de nuca

Prepararea bauturii

Ingrediente enumerate mai sus ajung pentru o doza zilnica de suc.

Pentru prepararea elixirului, aveti nevoie de un storcator(preferabil manual fiindca este mai eficient), robot sau blender. Sfecla, fructele de kiwi si morcovul se curata de coaja, se taie cubulete mici si se pun in aparat.

Sucul obtinut se bea intr-o singura repriza, dimineata pe stomacul gol, sau pe parcursul unei ore,in intervalul dintre mese.

Persoanele care tin cure de slabire pot inlocui una din mesele zilei cu acest elixir magnific. Preparati acest suc proaspat in fiecare zi. Cura de regenerare a ficatului dureaza 6 saptamani, si se poate face de 3 ori pe an.

Indicatiile terapeutice

Acesta bautura este recomandata urmatoarelor persoane:

- Persoanelor care fumeaza sau consuma alcool zilnic

– Persoanelor bolnave de cancer

– Persoanelor cu imunitatea scazuta

– Persoanelor supraponderale

– Persoanelor care sufera de afectiuni hepatice sau biliare

– Persoanelor care iau antibiotice

– Femeilor care iau anticonceptionale

– Bolnavilor cronic, care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata

– Persoanelor care sufera de insomnie

– Persoanelor care sunt afectate de oboseala cronica sau suprasolicitare fizica si intelectuala

Sucul de sfecla rosie este o sursa bogata de fitonutrienti precum betaina, care are proprietati antiinflamatoare si antioxidante puternice, cuplate cu un efect stimulator asupra mai multor procese detoxifiante de la nivelul ficatului. Betaina ajuta la regenerarea celulelor ficatului, si la curatarea depozitelor de grasime cauzate de consumul de alcool.

Sucul de morcovi Sucul de morcovi este un puternic alcalinizant, plin de vitamine si minerale, cu proprietati detoxifiante ajutand la eliminarea deseurilor toxice acumulate in ficat. Contine foarte multe vitamine si minerale care ajuta inclusiv la curatarea sangelui de substante contaminante, la curatarea pielii si la imbunatatirea vederii: Vitamina C, Vitamina K, Vitamine B, calciu si magneziu.

Kiwi este unul din cele mai bune surse de Vitamina C si E, importante pentru ficat. Consumat sub forma de suc, kiwi si substantele sale nutritive sunt raid absorbite de corp. Consumul de kiwi previne de asemenea ficatul gras, cancerul si alergiile.

Nucile curata ficatul si hranesc creierul. Sunt o sursa fabuloasa de proteine, antioxidanti, acizi grasi Omega-3, minerale si vitamine. Proteinele sunt esentiale pentru persoanele care au ficatul afectat, intrucat ele ajuta la formarea de noi celule, repararea tesuturilor si buna functionare a sistemului imunitar. Antioxidantii sunt si ei importanti pentru sanatate ficatului, deoarece ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot afecta celuele hepatice.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1069 (s) | 36 queries | Mysql time :0.028549 (s)