sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cele mai bune telefoane Sony în 2019

Distribuie:

Publicat:

Sony s-a străduit în ultimii ani să ajungă la același nivel de succes ca Samsung sau Apple, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai inovatori producători de smartphone-uri. În trecut, compania a introdus factorul de impermeabilitate IP, afișaje 4K, captura video 960fps și viteze de descărcare de nivelul gigabiților pe piața telefoanelor.

În acest articol, vei afla că cele mai recente telefoane Sony nu numai că merită timpul tău, dar îți pot economisi și o mulțime de bani. Telefoanele emblematice ale Sony au fost în mod constant mai ieftine decât echivalentele Apple sau Samsung, deși au specificații la fel de avansate.

Deci, care este cel mai bun telefon Sony pentru tine în 2019?

  1. Sony Xperia XZ3

Urmașul lui Sony Xperia XZ2, Sony Xperia XZ3 este cea mai bună ofertă de telefon Sony din 2019. Nu este cel mai scumpă, deoarece această onoare aparține lui Sony Xperia XZ2 Premium. De asemenea, acest telefon a primit primul afișaj OLED de pe un telefon Sony și a cunoscut mai multe îmbunătățiri de design față de XZ2. În ceea ce privește performanțele, procesorul său Snapdragon 845 te va asigura că se regăsește la același nivel cu concurenții mai pricepuți, precum Samsung Galaxy S9.

Android Pie este instalat din start, de asemenea. Singurul dezavantaj al Sony Xperia XZ3 este durata de viață a bateriei, care este considerabil mai scurtă decât cea a Xperia XZ2, care parcă era făcută pentru a rezista unui maraton.

Cui i se adresează acest telefon? Cauți pe piață un telefon flagship cu una dintre cele mai bune camere de pe un smartphone? Nu vrei să plătești peste 1.000 de dolari sau mai mult pentru cele mai recente oferte Samsung și Apple? Atunci Sony Xperia XZ3 este telefonul pentru tine, oferind o valoare mult mai bună la acești bani decât Xperia XZ2 Premium, cu un preț umflat.

  1. Sony Xperia XA2

Cu 400-500 de dolari, ți-ar fi greu să cumperi chiar și un Motorola din 2006. În 2019, însă, acești bani îți oferă un smartphone Sony de top cu un ecran Full HD 5,2 inci, o cameră foto de 23 de megapixeli, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare extensibil și un procesor octa-core. Cam multe lucruri pentru atât de puțini bani, nu?

Sony Xperia XA2 este smartphone-ul perfect pentru gama medie. Este unul dintre numeroasele Xperia din acest an, dar este și unul dintre cele mai bune. Singurul și doar un ușor dezavantaj este calitatea slabă a imaginii camerei în condiții de lumină scăzută. Totuși, pentru un telefon la acest preț, este mult înaintea concurenței.

Cui i se adresează acest telefon? Oamenilor ahtiați după gadgeturi, dar care nu vor să își spargă conturile bancare pentru un telefon. Este echipat cu un ecran superb, performanțe rapide, durată de viață a bateriei normală și captează, în general, imagini minunate de înaltă calitate.

Vrei ceva mai ieftin?

Majoritatea telefoanelor Sony se încadrează la nivelul prețurilor de gamă medie pentru smartphone-uri, în comparație cu iPhone Xs și Samsung Galaxy S9 Plus, care sunt telefoane de top. Dar dacă etichetele de preț de pe aceste smartphone-uri Sony sunt prohibitive pentru tine sau pur și simplu nu vrei să cheltui atât de mulți bani pe un telefon mobil, poți să iei în considerare câteva dintre opțiunile de buget mai iefitine lansate de Sony, există o listă cuprinzătoare din care să alegi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img