sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cele mai grave greseli care distrug viata intima a unui cuplu

Distribuie:

Publicat:

Frica de a spune ce le place, neimplicarea sau lipsa preludiului sunt doar cateva dintre greselile pe care partenerii de cuplu le fac in timpul sexului. Din pacate, multe dintre acestea pot duce la infidelitate sau incheierea relatiei.

Cand vine vorba despre sex, multe femei accepta orice pentru a face pe plac partenerului. Din pacate, greseli fac si barbatii, care uita sa aiba in vedere modul in care partenerele se simt iubite, scrie peacequarters.com Iata o lista cu noua greseli comune pe care atat barbatii, cat si femeile le fac in pat si care dauneaza relatiei:

Nu lasa partenerul sa faca toata treaba
Pentru a va bucura pe deplin, trebuie sa contribuiti amandoi. Daca efortul este doar unilateral, nu ar trebui sa fiti surprinsi daca partenerul cauta satisfactie in alta parte.

Frica de a spune ce iti place
Oamenii sunt speriati sau prea timizi pentru a spune ce le place si ce nu. Acest lucru se intampla chiar si in relatiile de lunga durata. Trebuie sa va faceti curaj si sa vorbiti, sa spuneti ce va place. Mai mult, intrebati-va partenerul ce ar vrea sa experimentati. Doar asa puteti profita la maximum de sex.

Presupunerea ca partenerul doreste sex ocazional 
Din nou, comunicarea este esentiala. Vorbiti cu partenerul daca isi doreste o relatie de scurta durata sau ceva serios. Ar putea fi greu sa puneti o astfel de intrebare, deoarece ati putea avea asteptari diferite, dar este important sa stii ce isi doreste.

Apropourile despre sex
Ei bine, se stie ca sexul poate reduce stresul si relaxeaza mintea si corpul. Dar nu exagera crezand ca de acest lucru are nevoie partenerul. Cand va vrea sa faca sex, iti va spune sau iti va da de inteles. Apropourile despre sex in momentele in care partenerul nu este pregatit pot provoca stres.

Uitati de preludiu 
Daca aveti chef de sex, nu inseamna ca si partenerul este pregatit pentru asta. Acorda-i timp, asculta-l si intelege-l, pentru ca graba poate transforma totul intr-un esec total. Preludiul, in schimb, poate conduce catre o experienta de neuitat.

Acceptarea preludiului 
S-ar putea sa credeti ca partenerul trebuie sa va seduca inante de sex. Amandoi trebuie sa va faceti unul pe celalalt speciali si doriti. Nu asteptati doar ca partenerul sa-si asume responsabilitatea pentru preludiul dinaintea sexului.

Va ganditi doar la propria persoana  
Nu uitati sa acordati atentie corpului si dorintelor partenerului. S-ar putea sa aveti multa energie si sa va doriti sa continuati, dar partenerul s-ar putea sa-si doreasca altceva. Deci, comunicati, intelegeti si incercati sa acceptati si dorintele partenerului.

Vorbiti prea mult 
Comunicarea este esentiala. Este important ca partenerul sa stie ce va place, dar prea multa vorbaraie poate ucide starea de spirit. Sexul trebuie sa fie placut, nu faceti din el un lucru etic.

Intotdeauna imbunatatiti-va tehnicile Niciodata nu va opriti din invatat. Cel mai important aspect pe care trebuie sa vi-l reamintiti este ca sexul este un act intre doua persoane si trebuie sa va acordati atentie unul celuilalt si sa depuneti eforturi pentru a obtine cele mai bune rezultate.

sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img