vineri, 29 martie, 2024

Cele mai nefericite cupluri din zodiac

Distribuie:

Publicat:

Fericirea intr-o relatie de cuplu depinde de multi factori, printre care se numara si compatibilitatea dintre zodii, intrucat in caz contrar pot sa se iste discutii aprinse, pe care nu le vei putea stinge sub nicio forma. Descopera care sunt cuplurile a caror relatie este dominata de o drama continua, mai jos: 
 
Berbec si Scorpion. Acesti doi nativi sunt atat de diferiti incat nu isi pot inchipui cum s-au inteles pana acum. Cu toate acestea, au reusit sa formeze un cuplu interesant, chiar si pentru o perioada scurta de timp. Au trait momente pasionale, intense, de care s-au bucurat la maximum. S-au indragostit de la prima vedere, dar au trecut si prin drame pe care le duceau de fiecare data la un alt nivel. Berbecul este o fire libertina, independenta si care nu suporta sa dea explicatii pentru tot ce face, iar Scorpionul adora sa detina controlul si sa isi acapareze partenerul, indiferent de situatie, potrivit zodiata.com. Iti mai amintesti de ”Betty cea urata”? Uite cat de sexy e la 46 de ani, in costum de baie!
 
Taur si Varsator. Desi cei doi se atrag ca magnetii, lucrurile merg pe dos de fiecare data. Echilibrul lipseste total intre cele doua semne zodiacale, tocmai de aceea conflictele nu vor inceta sa apara nici dupa nenumaratele impacari prin care au trecut. Taurul isi doreste o relatie linistita, fara drame, alaturi de un partener care este dispus sa il asculte si sa se supuna cerintelor sale. In schimb, Varsatorul nu are nici cea mai mica intentie sa cedeze in fata presiunilor si nu se fereste sa isi arate firea nonconformista. Va face intotdeauna doar ce va vrea, indiferent daca va fi sau nu pe placul partenerului.
 
Sagetator si Capricorn. Cei doi nativi pot avea o relatie, dar nu una care sa dureze toata viata. Nu s-ar putea spune ca vor fi fericiti impreuna, dar nici ca vor avea parte de cele mai urate experiente. Cu toate acestea, dramele vor fi la ordinea zilei, ceea ce va reusi sa ii epuizeze complet. Sagetatorul este genul de persoana nonconformista, careia ii place libertatea si independenta, asa ca traieste cum vrea, fara sa se supuna vreunei reguli. La polul opus este Capricornul, cea mai stabila zodie si care se concentreaza foarte mult pe ascensiunea profesionala, pe bani, dar si pe intemeierea unei familii. Acest lucru il sperie pe Sagetator, tocmai de aceea viitorul lor impreuna nu arata prea bine, potrivit sursei citate. sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img