marți, 19 martie, 2024

Cele mai potrivite flori pe care le poti oferi de Florii in functie de ziua de nastere

Distribuie:

Publicat:

Horoscop floral. In Romania, cei mai multi oameni isi serbeaza onomastica de Florii. Intrarea Domnului in Ierusalim pica anul acesta pe 21 aprilie. Afla care sunt cele mai potrivite flori pe care le poti oferi in functie de data nasterii. Nume care se sarbatoresc de Florii: Anemona, Brandusa, Camelia, Codrin, Codrina, Codrut, Codruta, Craita, Crenguta, Crina, Crinu, Crinuta, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenta, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofita, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lacrimioara, Laur, Laura, Laurentiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micsunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluta, Romanita, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica

Horoscop floral. Cele mai potrivite flori pe care le poti oferi in functie de data nasterii
Floarea Soarelui
Zile de nastere: 1, 10, 19, 28
Personele nascute in aceste zile simt nevoie sa se afle in centrul atentiei, sa straluceasca. Ele reusesc sa se faca usor cunoscute si sa intre in cercuri noi de prieteni.

Bujorul
Zile de nastere: 2, 11, 20, 29
Sunt persoane sensibile, dedicate celor din jur. Pentru aceste persoane iubirea este implinirea suprema, tratand partenerul de viata cu multa caldura si atentie.

Hortensie
Zile de nastere: 3, 12, 21, 30
Sunt personele care atrag sexul opus ca pe un magnet, avand mereu un look si fresh. Trasaturile lor sunt unele special cu un aer exotic.

Albastrea
Ziele de nastere: 4, 13, 22, 31
Ei sunt oamenii care se fac foarte usor placuti de catre cei din jur. Nu dezamagesc, iar loialitatea este punctul lor forte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img