vineri, 29 martie, 2024

Cele mai profitabile domenii de afaceri pentru romani in 2018

Distribuie:

Publicat:

Ideea de a porni o afacere trece cel putin o data pe zi prin capul oricarui roman. Cu toate acestea, majoritatea o ignora si isi var in continuare de viata lor deoarece se tem de esec. Ce au in plus oamenii care chiar au curajul sa deschida o afacere si sa si reuseasca? Au identificat domeniile cele mai profitabile:

Agricultura – Motor pentru economia romaneasca, agricultura are toate sansele sa ramana profitabila in anii care urmeaza. Cea mai solida zona aici a fost cultivarea florii soarelui.

Constructii – zona de materiale de constructii si constructiile propriu-zise vor ramane profitabile chiar si in 2018 datorita programului national Prima Casa care aduce o mare parte din clienti.

Retail – domeniul vanzarilor va fi intotdeauna in top 3 cele mai profitabile afaceri. Libertatea de a se apropia de clienti si previzibilitatea fac din acest domeniu unul preferat de antreprenori indiferent ca se decid sa vanda haine, alimente sau cosmetice.

Servicii – modernizarea generatiilor si dorinta din ce in ce mai mare de a avea mult timp liber a oamenilor tineri a adus o nevoie acuta de servicii care sa preia din responsabilitatile acestora la un pret mai mult decat accesibil. Fie ca e vorba de curatenie, gatit sau livrari, piata serviciilor este un domeniu profitabil in acest moment.

 IT – un domeniu bine platit in cadrul caruia nu e nevoie de foarte multi bani pentru a incepe o afacere. Puteti incepe cu un singur computer care va va duce afacerea pe culmile succesului! . 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img