marți, 23 aprilie, 2024

Cele mai tari lansari pregatite pentru MWC 2019. Cu ce vor veni Samsung, LG, Sony, Huawei si Nokia

Distribuie:

Publicat:

Ne pregatim sa intram in cele mai agitate zile pentru lumea tehnologiei.
Mobile World Congress din Barcelona va incepe pe 25 februarie, iar marii producatori au intrat in linie dreapta pentru lansarile care ar trebui sa dea tonul acestui an in tehnologie. Iata care vor fi cele mai interesante prezentari din cadrul acestui eveniment:

SAMSUNG
Producatorul asiatic va veni cu noua gama Galaxy S10, care va include 3 modele de smartphone. Vom vedea un ecran spectaculos Infinity-O si o imbunatatire a camerelor foto. Vorbim despre S10e, o versiune mai ieftina, S10 clasic, modelul de mijloc, si S10+, un model cu 5 camere, 128GB RAM s 1TB spatiu de stocare.

XIAOMI
Producatorul chinez pregateste pentru acest eveniment lansarea modelului Mi 9, care ar urma sa apara in China inca din data de 20 februarie. Va fi primul smartphone al acestui producator care va veni cu 3 camere foto pe spate. In Barcelona ar urma sa mai vedem si Mi Mix 3, cu o varianta 5G.

HUAWEI
Din partea Huawei ne asteptam la un telefon pliabil si compatibil cu tehnologia 5G. Va avea un model Balong 5000 si un chipset Kirin 980.

NOKIA
Nokia 9 PureView este modelul cel mai asteptat din partea acestui producator la MWC 2019. Va avea 5 camere pe spate, un ecran de 6 inch fara decupaj si un senzor de amprenta in display. Este posibil ca in interiorul acestuia sa regasim un procesor Snapdragon 845. Alaturi de acest model, Nokia va mai prezenta si 1 Plus, un telefon low-entry cu Android 9.0 Pie (Go Edition).

LG
LG a confirmat ca noul G8 ThinQ va veni in Barcelona, model care va avea integrata logarea prin recunoastere faciala, un display OLED adaptat si pentru boxe si posibil si tehnologia 5G integrata.

SONY
Pe 25 februarie ne asteptam sa vedem din partea Sony nole modele Xperia XA3 si XZ4 cu noi nume.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img