vineri, 26 aprilie, 2024

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu: “Vine Mantuitorul!”

Distribuie:

Publicat:

„Vine Mantuitorul”, spune Maria Ghiorghiu, cunoscuta drept femeia ce a prezis drama de la Colectiv.

„In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor in stanga mea un Cer ca un amurg, inca era lumina afara.

Brusc, fratilor, din Cerul acesta ca un amurg sau din Cerul acesta plin de ceata coboara intr-o secunda (nu mai mult) un Tunel orbitor de lumina ca de Soare. Lumina s-a revarsat intr-o secunda pana la Pamant, s-a fixat pe pamant precum am fixa noi picioarele unei scari atunci cand ne urcam pe acoperis. Din Cerul Sfant, a inceput sa curga un Tunel de Lumina alba, orbitor de stralucitoare. Era ca o scara de SORI albi orbitori, scara ce s-a fixat bine in Pamant, ca un magnet s-a lipit de pamant.

Era gata sa puna primul pas…

In pragul Luminii din Cer, vad O Silueta alba si mai stralucitoare decat Lumina pe care urma sa paseasca pana la pamant. Silueta de un alb orbitor de stralucitor statea in picioare si era gata sa puna primul pas ca sa iasa prin Poarta Cerului sfant, si sa paseasca pas cu pas pe Tunelul de Lumina care facea legatura cu pamantul, ca sa se indrepte spre Pamant. Aceasta Silueta era chiar IISUS HRISTOS, DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. Avea parul castaniu si inelat, lungut pana pe umerii Sai prea sfinti.

Mantuitorul nostru drag si Prea Iubit era gata sa vina pentru a Doua oara pe pamant, era gata ca sa vina in Noul Sau Ierusalim – ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT! Totul a durat cateva secunde bune, simteam caldura catifelata si extrem de placuta a Izvorului de Lumina Cereasca, si-abia asteptam ca MANTUITORUL LUMII sa ajunga pe Pamant, si nu pe orice bucata de pamant, ci pe pamant romanesc.

Dragii mei, chiar daca ni se pare ca mai este vreme lunga pana la Venirea Sa, totusi, trebuie sa ne gandim ca-n ultimul timp Mesajele cu si despre Venirea Lui Iisus Hristos au fost si sunt foarte dese.

Da, IISUS va veni, dar va veni asa precum vine ploaia pe timp de vara, fara nori, adica intr-o clipa fara ca nimeni sa se astepte”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal, miercuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img