marți, 23 aprilie, 2024

Celebru cantaret de muzica populara, implicat in relatii gay! Un tanar a patit-o pe propria piele: “Nu poti veni sa ne f…?”

Distribuie:

Publicat:

George Iordachescu, indragit interpret de muzica populara, solist cu state vechi al ansamblului Rapsozii Argesului si fost consilier PNL la Curtea de Arges, a intrat zilele acestea intr-un scandal sexual rusinos croit dupa acelasi scenariu ca si in cazul mult mai celebrului interpret si preot Cristian Pomohaci.

Astfel, un tanar din Arges sustine public, cu probe, ca a fost la un pas de a avea o relatie de dragoste cu Iordachescu si asta dupa o serie de discutii purtate pe mesageria facebook.

In capturile de ecran date publicitatii, se pot observa propuneri sexuale explicite si detalii specifice homosexualilor. Ca sa intareasca cele spuse, tanarul Alexandru Tudor a declarat ca Gheorge Iordachescu s-ar fi oferit in mai multe randuri sa-l sprijine financiar cu conditia sa intretina relatii sexuale cu el, acest ajutor constand in asigurarea transportului catre Curtea de Arges, mancare si alte astfel de favoruri.

De asemenea, baiatul povesteste ca l-a cunoscut prin intermediul aplicatiei Romeo Gay si ca rapsodul argesean este cunoscut in comunitatea lor drept un barbat amator de relatii pasagere cu persoane de acelasi sex.

Ce discuta cantaretul de muzica populara Gheorghe Iordachescu cu tanarul Alexandru Tudor?

Iata cateva replici hot! ”Nu poti veni la Curtea de Arges sa ne f…. ?”,  „Vreau sa o facem reciproc!” , „Hai sa ne cunoastem noi si apoi facem si in grup!”…

Cum artistul este cunoscut in Curtea de Arges ca fiind un om asezat si cu familie, cuibusorul de nebunii urma sa fie o garsoniera de care sotia cantaretului nu avea stiinta.

sursa: B1.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img