vineri, 29 martie, 2024

Celia a pierdut SARCINA: „Am fost la pamant, nu mai puteam sa suport…”

Distribuie:

Publicat:

Celia a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a pierdut o sarcina si putine persoane au stiut despre drama prin care a trecut.

Totul s-a petrecut in urma cu cateva luni si abia acum a gasit puterea sa vorbeasca despre acest lucru. Fosta iubita a lui Mihai Bendeac a dezvaluit cum a trecut peste cel mai greu moment din viata sa, dupa cel in care si-a pierdut tatal.

„O greutate peste care am trecut de curand a fost in ianuarie. Singurul motiv pentru care imi doresc sa vorbesc este ca cel mai bun medicament pentru depresie sunt rugaciunea si natura. Am fost acum doua luni de zile la pamant.

Am pierdut o sarcina si a fost un soc puternic pentru ca ma dusesem la examenul morfologic si acolo am aflat ca am pierdut sarcina.

Apucasem sa ma atasez de sufletelul din burtica. Nu m-am asteptat deloc, nicio secunda nu m-am gandit. Cand am mers la examenul de trei luni am aflat. A fost un avort retinut de doua saptamani si ceva in burtica mea. Putea sa fie hemoragie, infectie, Dumnezeu m-a pazit.

Celia a stat mai multi ani in Australia, cu sotul si cu fiul sau

De asta am plecat in Australia si am zis ca nu mai pot, am fost la pamant si am vrut sa plec, sa am parte de liniste. Nu mai puteam sa suport sa stau si am plecat in Australia si am avut noroc cu vremea, cu oceanul, cu soarele.

Am primit raspunsurile prin rugaciune si mi-am linistit sufletul. Decat un copil bolnav mai bine ca s-a intamplat asa, sau daca faceam o complicatie si nu mai puteam sa fac niciun copil si poate in viitor voi face si o fetita. Am fost plecata doua luni si m-am intors alt om„, a spus Celia, la o emisiune tv.

Imediat dupa ce s-a casatorit, artista s-a mutat in Australia, unde a devenit mama pentru prima data. Dupa mai multi ani in care a locuit in Australia, Celia a decis sa se intoarca in Romania cu familia sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img